2011. június 22.

Távozik az InfoRádió kereskedelmi igazgatója, bővül a sales csapat

A Napi Gazdaság értékesítési igazgatója veszi át a feladatait. A CEMP szintű szinergiák kihasználása a cél.

A Napi Gazdaság értékesítési igazgatója veszi át a feladatait. A CEMP szintű szinergiák kihasználása a cél.

2011. június 22-től Tallósy István, a Napi Gazdaság értékesítési igazgatója irányítja az InfoRádió kereskedelmi csapatát. Ez azt jelenti, hogy távozik a posztot korábban betöltő Door Tamás, aki a hónap végéig még tanácsadóként segíti a csapat munkáját.

A változás oka, hogy jobban ki akarják használni a Közép-Európai Média Zrt. (CEMP) csoport adta szinergiákat. Tallósy István megtartja korábbi pozícióját is, s munkáját egy olyan tíz fős csapat segíti, amely a cégcsoport más felületeit, köztük a Napi Gazdaságéit is értékesíti.

"A csoportbeli együttműködés kihasználásával jelentősen bővíthetjük kereskedelmi és marketing tevékenységünket, és még jobban kihasználhatjuk az InfoRádió egyedülálló márkaerejéből, az üzleti és politkai döntéshozók, véleményformálók meddőszórás néküli eléréséből adódó előnyöket" - adott hangot reményeinek Módos Márton, a rádió ügyvezető igazgató-főszerkesztője.

A most távozó Door Tamás már több körben dolgozott az InfoRádiónál. Legutóbb 2010 tavaszán tért vissza a médiumhoz, mint kereskedelmi és marketingigazgató. Előtte 2000 és 2007 között tevékenykedett a rádiónál, mielőtt saját céget alapított.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.