2011. június 22.

Távozik az InfoRádió kereskedelmi igazgatója, bővül a sales csapat

A Napi Gazdaság értékesítési igazgatója veszi át a feladatait. A CEMP szintű szinergiák kihasználása a cél.

A Napi Gazdaság értékesítési igazgatója veszi át a feladatait. A CEMP szintű szinergiák kihasználása a cél.

2011. június 22-től Tallósy István, a Napi Gazdaság értékesítési igazgatója irányítja az InfoRádió kereskedelmi csapatát. Ez azt jelenti, hogy távozik a posztot korábban betöltő Door Tamás, aki a hónap végéig még tanácsadóként segíti a csapat munkáját.

A változás oka, hogy jobban ki akarják használni a Közép-Európai Média Zrt. (CEMP) csoport adta szinergiákat. Tallósy István megtartja korábbi pozícióját is, s munkáját egy olyan tíz fős csapat segíti, amely a cégcsoport más felületeit, köztük a Napi Gazdaságéit is értékesíti.

"A csoportbeli együttműködés kihasználásával jelentősen bővíthetjük kereskedelmi és marketing tevékenységünket, és még jobban kihasználhatjuk az InfoRádió egyedülálló márkaerejéből, az üzleti és politkai döntéshozók, véleményformálók meddőszórás néküli eléréséből adódó előnyöket" - adott hangot reményeinek Módos Márton, a rádió ügyvezető igazgató-főszerkesztője.

A most távozó Door Tamás már több körben dolgozott az InfoRádiónál. Legutóbb 2010 tavaszán tért vissza a médiumhoz, mint kereskedelmi és marketingigazgató. Előtte 2000 és 2007 között tevékenykedett a rádiónál, mielőtt saját céget alapított.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2 napja

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.