2011. április 12.

Távozik az MTVA vezérhelyettese

Nincs még meg Závodszky Zoltán utóda, az elkövetkező egy hónapban fogják kinevezni.

Nincs még meg Závodszky Zoltán utóda, az elkövetkező egy hónapban fogják kinevezni.

2011. május 12-ével, közös megegyezéssel távozik Závodszky Zoltán, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szolgáltatási vezérigazgató-helyettese - írja az eMasa. Egyelőre nem tudni, ki lesz az utódja, erről az elkövetkező egy hónapban dönt Böröcz István vezérigazgató.

"Az MTVA köszönetét és elismerését fejezi Závodszky Zoltánnak az elmúlt hónapokban a közszolgálati intézményrendszer megújítása érdekében végzett tevékenységéért és sok sikert kíván további szakmai munkájához" - áll az MTVA közleményében.

Nem Závodszky Zoltán az első távozó vezető az MTVA-nál az utóbbi időben. Ezt megelőzően Böröcz István előde, Fazekas Csaba hagyta ott az Alapot saját elhatározásából. Az MTVA előző vezetője 2010 októberében került a posztra.

Címkék: mtva közmédia

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

21 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.