2011. augusztus 09.

Távozik az Origótól Hámori Barbara

Lezárult a szórakoztató tartalmak projekttel kapcsolatos építkezés, a szakember helyére nem neveznek ki utódot.

Lezárult a szórakoztató tartalmak projekttel kapcsolatos építkezés, a szakember helyére nem neveznek ki utódot.
Hámori Barbara

2011 októberével távozik az Origo szórakoztató tartalmakért felelős igazgatója, Hámori Barbara. A szakember portálunknak elmondta: lezárult az a majd három éves fejlesztési projekt, melynek célja a LifeNetwork és az OzoneNetwork tévék, illetve a Life.hu női portál felépítése volt.

Azzal kapcsolatban, hogy hol folytatja a jövőben, a szakember elmondta: elképzelhető, hogy több projekten is dolgozni fog egyszerre. Részben az origós tapasztalatoknak köszönhetően ezek nem feltétlen csak televíziós, hanem akár online munkák is lehetnek.

Hámori Barbara 2009 februárjában érkezett az Origóhoz, azt megelőzően 2003 júliusa és 2008 decembere között a Viasat programigazgatója volt. Korábban mindkét országos tévénél és az MTV-nél is dolgozott.

Megkérdeztük az Origót, hogy mi lesz a jövőben a szórakoztató tartalmak divíziójával. Mint elmondták, Hámori Barbara helyére nem neveznek ki új embert, s a két tévéből és a női portálból álló egység a jövőben közvetlenül Vaszily Miklós vezérigazgató alá tartozik majd.

Az Origótól azt is megkérdeztük, hogy mik a tervek a két tévécsatornával, mivel a piacon régóta hallani lehetett, hogy ezek iránt más médiacégek érdeklődnek. A médiavállalat cáfolta, hogy értékesítenék a tévéket, azokkal együtt képzelik el a folytatást.