2012. július 26.

Távozó sales house vezető

Lemondott posztjáról Menyhárt Mária, az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezető igazgatója.

Lemondott posztjáról Menyhárt Mária, az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezető igazgatója.
Menyhárt Mária

Július végével távozik pozíciójából Menyhárt Mária, az Integrált Média Megoldások Kft. ügyvezető igazgatója. A posztot mostantól Wirth Zoltán tölti be. A távozó szakember 2003-tól nyolc évig irányította hirdetési igazgatóként a Geomédia értékesítését, majd a sales house 2011. áprilisi megalakulásától vezette azt.

"Büszke vagyok arra, hogy a kiegyenlítetlen hirdetési piac ellenére erős gyökeret vert kereskedőházunk az ágazati piacon" - mérlegelte az elmúlt időszakot Menyhárt Mária. Még nem tudni, hol folytatja, egyelőre a családjával kíván több időt tölteni. Azt jelezte: érkeztek már megkeresések irányába.

Az Integrált Média Megoldások 2011. áprilisában alakult, s alapvetően a NeoFM és a Geomédia felületeinek kizárólagos értékesítését látja el. Az induláskor Menyhárt Mária mellett Földes Ádám volt a másik ügyvezető.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.