2011. május 10.

Távozott Szabó Miklós az Inform Média éléről

A korábbi három helyett két ügyvezető igazgatóval folytatja a regionális lapkiadó. A cégvezető húsz év után vált.

A korábbi három helyett két ügyvezető igazgatóval folytatja a regionális lapkiadó. A cégvezető húsz év után vált.
Szabó Miklós

Távozik az észak-kelet-magyarországi régióban piacvezető Inform Média éléről Szabó Miklós, aki majd húsz évet töltött a médiacégnél. Ennek nyomán a korábbi vezetői trióból Josef Kogler és Fodor István marad ügyvezető igazgatóként a kiadónál.

A szakember főszerkesztői posztot is betöltött a vállalatnál. A főszerkesztői pozíciókat Kiss László veszi át, aki több mint tíz éve dolgozik az Inform Médiánál, mint az Észak-Magyarország főszerkesztője és a napilap lapcsoport főszerkesztője.

Az Inform Média közlése szerint Szabó Miklós "meghatározó szerepet játszott abban, hogy a regionális kiadó mára országos hatókörű, online és nyomtatott termékeket egyaránt sikeresen működtető, a szomszédos országokban is jelentős érdekeltségeket szerző céggé vált". Hozzáteszik: a stratégiai irány nem változik a korábbiakhoz képest.

Nagy változások jönnek a munka világában

2019. március 13.

Már nem munkakörre, sőt nem is készségeket szem előtt tartva, hanem tanulási potenciál alapján kell keresni a munkavállalókat, hangzott el az SAP a „Future of work now” című rendezvényén.