2013. november 22.

Távozott a CIB kommunikációs vezetője

Kanizsai Róbert, a CIB Csoport marketing és kommunikációs vezetője úgy döntött, hogy távozik pozíciójából. Megbízott vezető vette át a feladatait.

Kanizsai Róbert, a CIB Csoport marketing és kommunikációs vezetője úgy döntött, hogy távozik pozíciójából. Megbízott vezető vette át a feladatait.
Szinai Ádám
Szinai Ádám

November 20-tól – megbízott vezetőként – Szinai Ádám látja el a távozó vezető feladait. Szinai eddig a fenntarthatóság menedzsmentért és belső kommunikációért felelt a vállalatnál.

„Négy év után olyan új területek és feladatok felé fordult az érdeklődésem, melyeket a jelenlegi keretek között nem tudnék megvalósítani, ezért döntöttem úgy, hogy más irányba folyatatom tovább a karrieremet” – nyilatkozta Kanizsai. Vezetése alatt teljesen újjáépült a CIB Csoport kommunikációs csapata, amelynek tagjai változatlan formában folytatják tovább munkájukat Szinai Ádám vezetése mellett.

Kanizsai Róbert a következő időszakban tanácsadóként még támogatja a CIB kommunikációs munkáját. (A szakember a CIB-et megelőzően a 3M magyarországi menedzsmentjében dolgozott marketing és üzleti vezetőként, előtte a Vodafone üzleti kommunikációs területét vezette.)

Szinai Ádám (képünkön) karrierjét piackutatóként kezdte, ezt követően először marketing majd vállalati kommunikációs menedzserként, illetve két évig marketingkommunikációs vezetőként dolgozott az Inter-Európa Bankban. 2008-tól két évig a CIB Bank belső kommunikációs és fenntarthatóság menedzsment területét vezette, ezt követően – mostani megbízásáig – vezető szakértőként támogatta a CIB kommunikációs területét.