2012. május 14.

Távozott a McCann ügyvezetője

Záprel Zsolt öt évet töltött az ügynökség élén.

Záprel Zsolt öt évet töltött az ügynökség élén.

Távozott a McCann Budapest éléről Záprel Zsolt, aki 2007-től töltötte be a pozíciót. Annak idején azzal a céllal érkezett, hogy "az ügynökséget ütőképesebbé tegye és megváltoztassa a vállalat karakterét". "Egy egészen más McCannt vettem át akkoriban. Az ügynökség struktúrája, irányítási rendszere más szemlélet szerint működött. Az eltelt öt év alatt sikerült stabilizálni a működést, meghatározó ügyfeleket nyerni és egy korszerű kereskedelmi szemléletet meghonosítani" - tekintett vissza a korábbi évekre.

Az ügynökség irányítását Kubicskó András, korábbi ügyfélkapcsolati és üzletfejlesztési vezető vette át. Munkáját összeszokott menedzsment támogatja: Marina Niks, stratégiai igazgató, Havasi Gábor, kreatív igazgató és Kovács Tamás, pénzügyi igazgató egyaránt hosszú évek óta a McCann munkatársai.

Az iroda nemrégiben új megbízásokat nyert el: nemrégiben a Coca-Cola Magyarország digitális lead ügynöksége lett, az HBO Magyarország pedig a legújabb, sajátgyártású műsorához kapcsolódó kampány fejlesztését bízta rá. Ezzel egyidőben a McCann hálózatot  a Chevrolet globális partnerének választotta.

"Karcsúbb menedzsment struktúrát alakítunk ki, amely ezekben az igen turbulens időkben képessé tesz minket az üzlet hatékony formálására. A budapesti csapat tapasztalt szakemberekből áll. Biztos vagyok benne, hogy magyar leányunk jó kezekben van" - kommentálta az eseményeket David Kisilevsky, a McCann közép-kelet-európai régiójának igazgatója.