2011. március 08.

Távozott a TV2-től Grexa Liliána

A TV2 vállalati marketing és kommunikációs vezetője majdnem nyolc évet töltött a csatornánál.

A TV2 vállalati marketing és kommunikációs vezetője majdnem nyolc évet töltött a csatornánál.
Grexa Liliána

2011. március 7-vel távozott a TV2-től Grexa Liliána vállalati marketing és kommunikációs vezető. A szakember 2003 májusa óta dolgozott a csatornánál, először mint kereskedelmi kommunikációs menedzser, majd mint kereskedelmi kommunikációs vezető. A vállalati marketing és kommunikációs csoportot három éven át irányította.

"Nagyon sok mindent köszönhetek a TV2-nek, a kollegáimnak és azoknak az üzleti partnereknek, akikkel kapcsolatba kerültem a csatornánál eltöltött idő alatt, ezért kicsit fájó szívvel távozom, de hét és fél év után eljött az idő, hogy új kihívásoknak nézzek elébe, és egy új korszakot kezdjek meg az életemben" - nyilatkozta portálunknak Grexa Liliána.

Távozása nyomán megszűnik az általa eddig vezetett csoport is. A feladatok egy részét a kommunikációs osztály, elsősorban Dévényi Patrícia vállalati kommunikációs menedzser veszi át, a másik részét pedig a kereskedelmi osztály. Ezzel gyakorlatilag újabb lépést tett a TV2 affelé, hogy az RTL Klub/R-Time-nál működő igazgatósági struktúra felé közelítsen. Erről a kérdésről korábban írtunk a blogunkon is.

Címkék: tv2

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.