2012. július 17.

Távozott a közmédiától Schulek Csaba

A szakember legutóbb az MTVA sportjogokkal foglalkozó projektvezetőjeként tevékenykedett.

A szakember legutóbb az MTVA sportjogokkal foglalkozó projektvezetőjeként tevékenykedett.

Közös megegyezéssel távozott az MTVA-tól annak sportbeszerzési, -értékesítési és nemzetközi projektvezetője. Schulek Csaba munkaviszonya június 13-ával szűnt meg - derül ki a közmédia cégnek az MTI Országos Sajtószolgálatán megjelent közleményéből.

Schulek Csaba 1992-ben került a Duna TV-hez, ahol a Híradó műsorvezetője és bemondója lett. Egy évvel később a Duna TV sportosztályának egyik alapítója, 1999–2004 között főszerkesztője volt, 2004–2011 között pedig a Telesport főszerkesztőjeként tevékenykedett. 2011. július 1-je óta az MTVA Sportjogkereskedelmi és nemzetközi projektvezetője. 2011 októberében az Európai Műsorszolgáltatók Szövetsége (EBU) sportbizottságának alelnökévé választották.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

19 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.