2012. október 15.

Távozott az MTVA-tól Kovács Krisztián

A közmédia sales house-ának igazgató-helyettese még csak augusztus óta töltötte be a pozíciót.

A közmédia sales house-ának igazgató-helyettese még csak augusztus óta töltötte be a pozíciót.

Távozott az MTVA Sales House igazgató-helyettesi pozíciójából Kovács Krisztián - tudtuk meg. Ez azért némileg meglepő, mivel a korábban a TV2 kereskedelmi igazgatójaként dolgozó szakember, aki egyben a MEME jelenlegi elnöke is, mindössze augusztus 1-jével érkezett a közmédia sales house-ához. Megkeresésünkre az MTVA megerősítette a hírt, és indoklásul annyit közöltek, hogy "Kovács Krisztiánnak próbaidő alatt azonnali hatállyal megszűnt a jogviszonya".

Úgy értesültünk azonban, hogy máris új vezető csatlakozott az MTVA Sales House-hoz, Horváth Réka személyében. A korábban az Ipsosnál és az Origónál is megfordult szakemberrel kapcsolatban az MTVA megerősítette, hogy valóban a közmédiánál dolgozik, ugyanakkor nem igazgató-helyettesnek érkezett Kovács Krisztián távozását követően, hanem értékesítési vezetőként folytatja a közmédia értékesítőházánál.

Új, kétszáz részes rádiósorozat indul a Kossuth rádióban

13 órája

Új, kétszáz részes, naponta jelentkező rádiósorozat indul péntektől a szülőföldjüket elhagyni kényszerülő legkiválóbb magyarokról a Kossuth rádióban Elindultam szép hazámból, magyarok a nagyvilágban címmel.

. ajánlásával