2012. május 14.

Távozott munkahelyéről az Addict blog szerzője

Május 1-jével távozott a Saatchi & Saatchi társ-kreatívigazgatói pozíciójából Nagy László Krisztián, akit sokan ″Reklámbuziként″ ismernek a netről.

Május 1-jével távozott a Saatchi & Saatchi társ-kreatívigazgatói pozíciójából Nagy László Krisztián, akit sokan ″Reklámbuziként″ ismernek a netről.

Május 1-jével távozott a Saatchi & Saatchi társ-kreatív igazgatói pozíciójából Nagy László Krisztián, akit a szélesebb szakmai közvélemény Reklámbuziként, az Addict blog szerzőjeként ismerhet. A szakember 2003-ban szövegíróként csatlakozott az ügynökséghez, ahol később vezető szövegíróként, majd 2009-től társ-kreatívigazgatóként tevékenykedett.

A változások nyomán Lonkay Attila a korábban átvett stratégia és tartalomfejlesztés területeket vezeti a jövőben, a kreatívosztály operatív vezetését pedig Tóth Andrea, Head of Copy és Eric Rainsberry, Head of Art látja el. Utóbbi szakemberek évek óta egy teamként dolgoznak a Saatchiban, és olyan kampányok fűződnek a nevükhöz, mint a "Facebookozz az utcán" vagy a Vivicitta integrált kampány. A páros az elmúlt években a T-Mobile, T-Home és Chio márkák kommunikációjáért felelt.

 

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

5 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.