2018. február 01.

Termékekért felelős vezetőt nevezett ki a Bloomberg

Julia Beizer a kiadó első digitális termékekért felelős vezetője. Tapasztalatait a The Washington Post-nál és a HuffPost-nál szerezte.

A Bloomberg Media célja, hogy 2018-ban minden eszközön szorosabb kapcsolatot alakítson ki közönségével, ezért alakították ki az új pozíciót. Julia Beizer széles termékportfólióért felel majd, melybe az asztali gépes és mobil weboldalon kívül az OTT-applikációk és a napi 750.000 látogatóval rendelkező TicToc-hoz hasonló videós termékek is beletartoznak. Emellett a munkája része lesz, hogy a Bloomberg különböző osztályai, beleértve a licenszeléssel és a disztribúcióval foglalkozó egységeket, hatékonyabban működjenek együtt.

Julia Beizer

M. Scott Havens, a Bloomberg globális digitális vezetője szerint „ez a játék a hatékonyságról és a legjobb gyakorlatokról szól”. Beizer munkája leginkább arról fog szólni, hogy növelje a Bloomberg közönségét, és rávegye őket arra, hogy több tartalmat fogyasszanak. Ennek érdekében elsősorban a cég oldalain és alkalmazásaiban tapasztalt felhasználói élmény személyre szabásában gondolkodnak. Az ehhez vezető első lépéseket már korábban megtették, így például október óta iratkoztatják fel a legaktívabb felhasználóikat, melynek során az érdeklődési körükről is adatokat gyűjtenek, de az Apple TV-s alkalmazásukban, a For You-ban is létrehoztak egy személyre szabott szekciót.

(Forrás: Digiday UK)

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.


Több száz állás a média és marketing világából