A WPP hálózathoz tartozó Geometry bejelentette a szakember kinevezését, aki Howard Smiedt-et váltja azonnali hatállyal az igazgatói székben. Smiedt bizottsági tagként a továbbiakban is együttműködik a Geometry kreatív divíziójának és szolgáltatásainak fejlesztésében.

„A piacon tapasztalható változás sebessége, legyen szó offline, digitális, vagy ezek kombinációjából keletkezett csatornákról, arra ösztönzi a marketingszakembereket, hogy folyamatosan újragondolják a piaci stratégiájukat. A különböző csatornák közötti határvonal elmosódása minden, a fogyasztók hétköznapjait is érintő kereskedelmi területen előtérbe helyezte a stratégiai és kreatív gondolkodás fúzióját. Till Hohmann díjnyertes kreatívigazgató, éleslátású stratégiai tervező és ambiciózus üzleti vezető, évtizedes tapasztalattal a szervezeti átalakítások lebonyolításában” – nyilatkozta a kinevezésről Claus Adams, a Geometry EMEA vezérigazgatója.

Hohmann a Serviceplan német független ügynökségi csoporttól érkezik a szervezethez, ahol ügyvezető kreatívigazgatóként olyan márkák számára készített integrált globális kampányokat, mint a BMW, a MINI, a B/S/H, a WMF vagy a KraussMaffei. A szakember a szervezeti átalakulás különböző szakaszaiban szerzett vezetői tapasztalatai alapján úgy véli, hogy a kulturális szempontból jelentős, innovatív és sikeres csapatok, márkák, illetve kampányok a radikális integráció legfontosabb mozgatórugói.

Most, hogy a legtöbb ágazat jelentős változásokon megy keresztül, a vállalatok, a márkák és a munkatársak növekedésében a legnagyobb kreatív potenciált a kereskedelmi szektor jelenti. Till szakmai tudása jelentős segítség lesz az erre építő, sikeres kampányok megalkotásában és ügyfeleink növekedésében

– tette hozzá Beth Ann Kaminkow, a Geometry globális vezérigazgatója.

Till és nemzetközi csapatának munkáját számos kategóriában és csatornán immár több mint 450 különböző alkalommal ismerték el, ideértve a Cannes Lions arany, az Euro Effies, az Eurobest és a Spikes Asia díjakat is.

Örömmel tölt el, hogy csatlakozhatok ehhez a nemzetközi, innovatív és úttörő ügynökséghez. A Geometry sokszínű szakértői csapattal és sehol máshol nem elérhető eszközkészlettel rendelkezik az innovatív ötletek és értékes tapasztalatok felhasználása terén. Kiváló érzékkel találják meg azt a »csodafegyvert«, ami biztosítja az ügyfelek számára a növekedést. Nagyon várom a közös kreatív munkát

– mondta el Till Hohmann, a Geometry EMEA új kreatívigazgatója.

A nyitóképen: Till Hohmann, Beth Ann Kaminkow és Claus Adams