2015. március 09.

Toby Jennert nevezték ki a MediaCom ügyvezetőjévé

A szakember korábbi feladatait is megtartja.

Az ügynökség jelenlegi globális üzletfejlesztési és marketingvezetője lett a nemzetközi ügyvezető (COO).

Toby Jenner 8 éve dolgozik az ügynökségnél és 2013 óta vezette az üzletfejlesztési egységet, mely időszakban a MediaCom közel 6 milliárd dollár értékben kötött új szerződéseket, többek között a Fonterra, a Danone, a Sony Mobile és Electronics, az eBay, valamint a Mars globális tervezési feladatai révén, miközben a P&G-vel és a The Coca-Cola Company-val is tovább mélyültek üzleti kapcsolataik. Mindezek alapján 2014-ben a MediaCom lett a legversenyképesebb ügynökség a RECMA Compitches Reportban.

A szakember jelenlegi feladatai mellé veszi fel a vezetéssel járó további teendőket, melyek között szerepel a globális üzleti terv megvalósításának irányítása, a Tartalom és Kapcsolatok (Content and Connections) pozicionálás kiterjesztése, valamint az ügynökség globális ügyfélkapcsolati igazgatóinak és speciális szervezeti egységeinek támogatása is.

Toby Jenner karrierje során dolgozott a MediaCom COO-jaként az APAC régióban, valamint az Egyesült Királyságban és Ausztráliában is töltött be felsővezetői pozíciókat mind a MediaCom, mind az MEC kötelékében.

1700 diáknak ad munkát az Év Fiatal Vállalkozója

8 órája

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag. A díjat idén Virág Viktor, a MADS alapítója nyerte el.