2012. november 09.

Tóth Orsolya az IMG élén

Eddig a médiaügynökség operációs igazgatójaként dolgozott. Egyéb változás is történt a médiacsoportnál.

Eddig a médiaügynökség operációs igazgatójaként dolgozott. Egyéb változás is történt a médiacsoportnál.
Tóth Orsolya

Leköszön az Inter Media Group (IMG) ügyvezető igazgatói pozíciójáról Somogyi Miklós, akit Tóth Orsolya eddigi operációs igazgató vált. A szakember 2010. novemberétől töltötte be eddigi posztját, előtte 4 éven át a ZenithOptimedia ügyvezető igazgatója volt.

Szintén változás történt az IMG által alapított Adversiumnál, amely regionális reklámfelületek értékesítésével, optimalizálásával foglalkozik. November 14-től a Viasattól frissen távozott Hauk Zoltán látja el az ügyvezetői feladatokat, míg Antoni Kriszta kereskedelmi vezetőként folytatja.

Hauk Zoltán 2004-től a Rádió1 sales house vezetőjeként helyi rádiók, médiumok optimalizálásával és értékesítésével foglalkozott, és egyéves tévés kitérő után tér vissza a regionális piacra. Antoni Kriszta korábban a Rádió1-nél 8 évig töltött be sales manager pozíciót.

"A szűkülő marketing büdzsék ösztönzik a cégeket a hatékony, lokálisan is targetált kommunikációra. Az Adversium olyan integrált kampányok lebonyolítására kínál megoldást, amelyek a helyi médiumokon keresztül érik el a potenciális célcsoportot. A lokális rádió, tv, sajtó, outdoor és online médiumokkal foglalkozó Adversium nem rendelkezik saját médiummal, így a tapasztalataink mellett a függetlenségünk is garancia az ügyfélre szabott, hatékony helyi kampányok lebonyolítására" – nyilatkozta Hauk Zoltán.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.