2018. július 17.

Tovább erősíti digitális auditszolgáltatásait az EY

Partneri kinevezést kapott az EY könyvvizsgálati szolgáltatások területének vezető munkatársa, Kujbus Attila.

Partnerként dolgozik az EY könyvvizsgálati szolgáltatások üzletágánál 2018. július 1-jétől Kujbus Attila, aki többek között az innovatív fejlesztésekért felel majd a cégnél. A szakember az elmúlt években, számos auditmunka vezetése mellett, több speciális tanácsadási projektben is részt vett például a kiskereskedelem, az ipari gyártás vagy az energiaipar területén; valamint ő irányította és támogatta többek között az EY hazai és régiós, digitális rendszereinek bevezetését - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

„A kinevezés a továbbiakban is arra ösztönöz, hogy folyamatosan keressem azokat az új megoldásokat, amelyekkel még hatékonyabbá tudjuk tenni a könyvvizsgálatot. Célom, hogy megerősítsük vezető szerepünket az elektronikus auditszolgáltatások területén, és élenjáró innovatív technológiák alkalmazásával válaszoljunk a digitális korszak könyvvizsgálattal szemben támasztott igényeire” – mondta kinevezése kapcsán a szakértő.

Kujbus Attila a Budapesti Gazdasági Főiskola, Pénzügyi és Számviteli Karán szerezte a diplomáját. Pályakezdőként csatlakozott az EY-hoz, és itt építette karrierjét az elmúlt években. Mérlegképes könyvelő, okleveles könyvvizsgáló, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara és az Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) tagja. Rendszeres vendégelőadó a Budapesti Gazdasági Egyetemen.

Kreatívvezetőt igazolt a ti:me Agency

2019. szeptember 11.

Weinberger Roland a tizenöt éves múlttal rendelkező 2Republic ügynökségből idén májusban ti:me Agency-vé átpozícionált ügynökséghez érkezett.