2011. február 16.

Turi Árpád kettős funkcióban

Pakots Zsolt a mai naptól távozik a Class FM vezérigazgatói pozíciójából. Utódja Turi Árpád, aki megtartja a kereskedelmi igazgatói pozíciót is.

Pakots Zsolt a mai naptól távozik a Class FM vezérigazgatói pozíciójából. Utódja Turi Árpád, aki megtartja a kereskedelmi igazgatói pozíciót is. Pakots Zsolt mostantól egy új adveniós médiaprojekten dolgozik.

Az Advenio Zrt. közleményben tudatta, hogy Pakots Zsolt a mai naptól távozik a Class FM vezérigazgatói pozíciójából. Utódja Turi Árpád, aki megtartja a kereskedelmi igazgatói pozíciót is. A szakember a korábbi években a Sláger Rádiónál és a Danubius Rádiónál is kereskedelmi igazgató volt.

Pakots Zsolt, aki a Lánchíd Rádió és a Class FM létrehozásában és beindításában működött közre, az Advenioban betöltött igazgatósági tagságát megtartja. Mint portálunknak elmondta,  a következő hetekben egy induló médiaprojekt megvalósításán fog dolgozni, amelyről egyelőre nem kívánt további részleteket elárulni.

Címkék: classfm

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.