2011. február 16.

Turi Árpád kettős funkcióban

Pakots Zsolt a mai naptól távozik a Class FM vezérigazgatói pozíciójából. Utódja Turi Árpád, aki megtartja a kereskedelmi igazgatói pozíciót is.

Pakots Zsolt a mai naptól távozik a Class FM vezérigazgatói pozíciójából. Utódja Turi Árpád, aki megtartja a kereskedelmi igazgatói pozíciót is. Pakots Zsolt mostantól egy új adveniós médiaprojekten dolgozik.

Az Advenio Zrt. közleményben tudatta, hogy Pakots Zsolt a mai naptól távozik a Class FM vezérigazgatói pozíciójából. Utódja Turi Árpád, aki megtartja a kereskedelmi igazgatói pozíciót is. A szakember a korábbi években a Sláger Rádiónál és a Danubius Rádiónál is kereskedelmi igazgató volt.

Pakots Zsolt, aki a Lánchíd Rádió és a Class FM létrehozásában és beindításában működött közre, az Advenioban betöltött igazgatósági tagságát megtartja. Mint portálunknak elmondta,  a következő hetekben egy induló médiaprojekt megvalósításán fog dolgozni, amelyről egyelőre nem kívánt további részleteket elárulni.

Címkék: classfm

Új ügyvezető a Neo Interactive élén

4 órája

Benda Gergely veszi át május 1-jétől a neo operatív irányítását, Soós Gergely eddigi ügyvezető tulajdonosként piacépítéssel foglalkozik a jövőben.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.