2010. augusztus 11.

Váltás a Ringier kommunikáció élén

Matthias Graf lett a Ringier AG vállalati kommunikációs vezetője. A 41 éves szakember Marco Castellanetát váltja a poszton.

Matthias Graf lett a Ringier AG vállalati kommunikációs vezetője. A 41 éves szakember Marco Castellanetát váltja a poszton.

Az eddigi vállalati kommunikációs vezető szeptember elsejétől a Ringier Entertainment igazgatási feladatait látja el. Graf közvetlenül a Ringier AG vezérigazgatójának, Christian Ungernek számol be.

Az új ember beállásával egybevonják a kommunikációs vezetői és a szóvivői feladatokat. Matthias Graf korábban a Google svájci vállalati kommunikációs, valamint európai, közel-kelet és afrikai műszaki kommunikációs vezetőjeként tevékenykedett.

Eredetileg történelmet, német nyelvet és irodalmat tanult a zürichi, illetve kommunikációs menedzseri végzettséget szerzett a luganoi egyetemen. Szerkesztőként és szabadúszó újságíróként dolgozott több éven keresztül, majd kommunikációs vezető pozíciót töltött be a Sony Overseas és a Dow Europe vállalatoknál.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

23 órája

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.