2010. augusztus 11.

Váltás a Ringier kommunikáció élén

Matthias Graf lett a Ringier AG vállalati kommunikációs vezetője. A 41 éves szakember Marco Castellanetát váltja a poszton.

Matthias Graf lett a Ringier AG vállalati kommunikációs vezetője. A 41 éves szakember Marco Castellanetát váltja a poszton.

Az eddigi vállalati kommunikációs vezető szeptember elsejétől a Ringier Entertainment igazgatási feladatait látja el. Graf közvetlenül a Ringier AG vezérigazgatójának, Christian Ungernek számol be.

Az új ember beállásával egybevonják a kommunikációs vezetői és a szóvivői feladatokat. Matthias Graf korábban a Google svájci vállalati kommunikációs, valamint európai, közel-kelet és afrikai műszaki kommunikációs vezetőjeként tevékenykedett.

Eredetileg történelmet, német nyelvet és irodalmat tanult a zürichi, illetve kommunikációs menedzseri végzettséget szerzett a luganoi egyetemen. Szerkesztőként és szabadúszó újságíróként dolgozott több éven keresztül, majd kommunikációs vezető pozíciót töltött be a Sony Overseas és a Dow Europe vállalatoknál.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.