2012. augusztus 07.

Váltás az MTG élén

Szeptember közepétől új ember irányítja a Magyarországon is kiterjedt médiaportfolióval rendelkező svéd konszernt. Kipróbált ember jön belülről.

Szeptember közepétől új ember irányítja a Magyarországon is kiterjedt médiaportfolióval rendelkező svéd konszernt. Kipróbált ember jön belülről.

A Modern Times Group (MTG) honlapján olvasható közlemény szerint Hans-Holger Albrecht azért távozik az elnök-vezérigazgatói posztról, hogy átvegye a Millicom globális telekommunikációs társaság irányítását. Utódja nagyjából akkor került az MTG-menedzsmentbe, amikor Albrecht 2000-ben a csúcsra ért.

A szeptember 15-vel hivatalba lépő Jorgen Madsen tavaly októberben lett a skandináviai működésért felelős vezérigazgató-helyettes, előtte jó egy évtizeden át a médiaház dániai tevékenységét és sporttagozatát irányította. 2011-ig három éven át volt a csehországi leányvállalat igazgatóságának feje, s egy ideig a magyarországi MTG-működést is felügyelte.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

6 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.