2017. augusztus 30.

Változások a Canon Hungaria szervezetében

A consumer üzletág regionális marketingvezetőjének Kováts Botondot nevezték ki, aki három éve csatlakozott a céghez vállalati és marketingkommunikációs vezetőként.

Kováts Botond új feladatkörében négy ország marketingfeladatait menedzseli: a központi márkastratégia alapján Magyarország mellett Csehország, Szlovákia és Lengyelország marketing csapatainak munkáját irányítja.

„Hobbifotósként különösen örülök, hogy figyelmemet mostantól még inkább a Canonnak ehhez a területhez kapcsolódó termékeire és szolgáltatásaira fókuszálhatom. A célunk az, hogy az embereknek lehetőséget biztosítsunk, hogy a mindennapi történeteiket a lehető leghatásosabb képekkel mesélhessék el és ehhez nyújtunk kiemelkedő szolgáltatásokat, a lehető legjobb eszközöket és hasznos tanácsokat.”

A Canon Hungária Kft. új vállalati és marketingkommunikációs vezetője augusztustól Oláh Viktória. Az utóbbi öt évben autómárkák hazai teljes körű kommunikációját irányította, előbb a Ford, később a Hyundai márkák importőreinél. A megbízói oldalra másfél évtizednyi ügynökségi tapasztalattal érkezett: csoportvezetőként médiastratégiát, taktikai kampánytervezést és ehhez kapcsolódó feladatokat látott el a Mindshare-nél, ahol ügyfélkapcsolatokért is felelt és részt vett az ügynökségi szolgáltatások fejlesztésében.

„A Canon termékportfóliója különösen közel áll hozzám, rajongok a képekért, a jól elkapott pillanatokért, a finom részletekért. A nyomtatott termékek fontos tartozékai életünknek, bizonyos dolgokat nem lehet csak képernyőkön nézni, továbbítani. A Canon digitális vállalattá vált, a megfogható termékek mellé komplex, okos szolgáltatásokat is kínál, melyek kommunikációja hasonlóan összetett kihívást jelent, aminek örömmel nézek elébe.”

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.