Turóczi András a csoport operatív vezetőjeként folytatja pályafutását.

Turóczi András, aki korábban Head of Amplifi szerepben a média szolgáltatási területeket vezette a cégcsoporton belül és megbízott vezetője volt az iProspect márkának, 2017 január 1-től a csoport hazai képviseletének megbízott operatív vezetői teendőit látja el Chief Operating Officer pozícióban. Feladatai közé tartozik a cégcsoport hazai tevékenységének teljes körű irányítása, a stratégia irányok kijelölése és a napi működés biztosítása. Új szerepkörében közvetlenül a Dentsu Aegis Network NCE régiós COO-jának, Patrik Gamrydnak tartozik beszámolási kötelezettséggel. Turóczi András megbízatása a CEO pozíció betöltéséig tart, ami november közepén üresedett meg, mikor Kovács Zoltán távozott a cégcsoporttól. Utódjának kiválasztása folyamatban van.

Turóczi András feladatai közül az Amplifi vezetésére vonatkozót ideiglenes jelleggel Bacsa Gábor, a Carat Hungary ügyvezetője, az iProspect vezetésére vonatkozót szintén ideiglenes jelleggel Eipl Vilmos, a Vizeum Hungary ügyvezetője veszi át.

Új vezető a Telenor HR-divíziójának élén

13 órája

November 1-től HR igazgatóként Kiss Judit irányítja a Telenor Magyarország humánerőforrás divízióját. Elődje, Németh Zoltán HR vezérigazgató-helyettes 15 év után távozik a vállalattól.

Távozik Hornyacsek Zoltán a RAS-tól

1 napja

Az Axel Springernél, később a Ringier Axel Springernél töltött összesen tizenhárom év után Hornyacsek Zoltán kiadóigazgató 2017. október végén elhagyja a kiadóvállalatot és más iparágban folytatja tevékenységét.