Turóczi András a csoport operatív vezetőjeként folytatja pályafutását.

Turóczi András, aki korábban Head of Amplifi szerepben a média szolgáltatási területeket vezette a cégcsoporton belül és megbízott vezetője volt az iProspect márkának, 2017 január 1-től a csoport hazai képviseletének megbízott operatív vezetői teendőit látja el Chief Operating Officer pozícióban. Feladatai közé tartozik a cégcsoport hazai tevékenységének teljes körű irányítása, a stratégia irányok kijelölése és a napi működés biztosítása. Új szerepkörében közvetlenül a Dentsu Aegis Network NCE régiós COO-jának, Patrik Gamrydnak tartozik beszámolási kötelezettséggel. Turóczi András megbízatása a CEO pozíció betöltéséig tart, ami november közepén üresedett meg, mikor Kovács Zoltán távozott a cégcsoporttól. Utódjának kiválasztása folyamatban van.

Turóczi András feladatai közül az Amplifi vezetésére vonatkozót ideiglenes jelleggel Bacsa Gábor, a Carat Hungary ügyvezetője, az iProspect vezetésére vonatkozót szintén ideiglenes jelleggel Eipl Vilmos, a Vizeum Hungary ügyvezetője veszi át.

ÁFA-levonás – változások a holdingcégeknél

1 napja

Változások figyelhetők meg a holdingtársaságok ÁFA szempontból történő megítélésében az Európai Unió Bírósága által az elmúlt időszakban kiadott joganyagok alapján, ezért célszerű felülvizsgálniuk az eddigi gyakorlatukat.