Turóczi András a csoport operatív vezetőjeként folytatja pályafutását.

Turóczi András, aki korábban Head of Amplifi szerepben a média szolgáltatási területeket vezette a cégcsoporton belül és megbízott vezetője volt az iProspect márkának, 2017 január 1-től a csoport hazai képviseletének megbízott operatív vezetői teendőit látja el Chief Operating Officer pozícióban. Feladatai közé tartozik a cégcsoport hazai tevékenységének teljes körű irányítása, a stratégia irányok kijelölése és a napi működés biztosítása. Új szerepkörében közvetlenül a Dentsu Aegis Network NCE régiós COO-jának, Patrik Gamrydnak tartozik beszámolási kötelezettséggel. Turóczi András megbízatása a CEO pozíció betöltéséig tart, ami november közepén üresedett meg, mikor Kovács Zoltán távozott a cégcsoporttól. Utódjának kiválasztása folyamatban van.

Turóczi András feladatai közül az Amplifi vezetésére vonatkozót ideiglenes jelleggel Bacsa Gábor, a Carat Hungary ügyvezetője, az iProspect vezetésére vonatkozót szintén ideiglenes jelleggel Eipl Vilmos, a Vizeum Hungary ügyvezetője veszi át.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.