2017. június 1-jétől Novák Péter veszi át a cégcsoport teljes magyar szervezetének irányítását.

Kovács Zoltán tavaly év végén távozott a cégcsoport éléről, az új ügyvezető érkezéséig Patrik Gamryd, a Dentsu Aegis Network egyik regionális vezetője irányította a hazai cégeket.

Novák Péter több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a digitális világ, reklám- és médiapiac területén, 10 évig a Kirowski digitális marketing ügynökség egyik vezetője volt, médiaoldalon szerzett tapasztalatok mellett különféle online szolgáltatások beindításával is foglalkozott, az utóbbi három évben pedig a Használtautó.hu ügyvezetőjeként dolgozott.

A Magyar Reklámszövetség és az IAB Hungary szakmai szervezetekben folyamatosan, különféle vezetői feladatokat töltött be az utóbbi 17 évben.

A cégcsoport napi működését az elmúlt hónapokban ideiglenesen megbízott operatív igazgatóként vezető Turóczi András a jövőben Chief Operating Officer (COO) szerepben folytatja pályafutását, emellett pedig visszaveszi a Dentsu Aegis Network kereskedelmi területének, az Amplifinak a vezetését is, melyet korábban is ellátott.

Az Isobar Budapest éléről közös megegyezéssel távozik Kötcsei Csaba, feladatait az új cégvezető kiválasztásáig Novák Péter tölti be.

A Dentsu Aegis Network deklarált célja, hogy 2020-ra egy 100%-ban digitális üzletté váljon. Ennek a világos célnak köszönhető, hogy az elmúlt 5 évben több, mint kétszer olyan gyorsan nőttünk, mint versenytársaink. A magyarországi szervezet az erős digitális szakértelmével a médiaügynökségeinél illetve a piacvezető digitális kommunikációs ügynökségével, az Isobarral nagyon jó pozícióban van ahhoz, hogy továbbra is egy erős motorja legyen ennek a fejlődésnek és növekedésnek. Biztos vagyok benne, hogy ezek a változások tovább fogják erősíteni ezt és további jelentős értéket tudunk hozzáadni ügyfeleink üzleti céljainak eléréséhez

- tette hozzá Patrik Gamryd.

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából