Kovács Zoltán CEO és Jedlicska Márton tars-kreatív igazgató távozik az ügynökségtől.

Kovács Zoltán a Kirowski Zrt. alapítójaként először a Kirowski-t, az elmúlt 3 évben pedig a Dentsu Aegis Network magyarországi csoportját, köztük az Isobar Budapest, a Carat, a Vizeum és az iProspect ügynökségeket vezette. „Az elmúlt több, mint 15 év csodálatos élmény volt. A Kirowskiban a társaimmal és a cég kulcsembereivel együtt sikerült a 10 fős csapatból egy 130 fős ügynökséget felépíteni” – mondja.

Kovács Zoltán 2014. januárja óta vezette a Dentsu Aegis Network Magyarországot, a csoport fejlesztésén keresztül közel 200 embert irányított. Teljesítményét mutatja, hogy a csoporthoz tartozó Isobar Budapest 2014-ben és 2015-ben is 50 százalékkal növelte nettó árbevételét és a Denstu Aegis Network egyik meghatározó ügynökségi cégcsoporttá vált Magyarországon.

Kovács Zoltánnak jövő márciusban jár le a felmondási ideje, november 2-ától Patrik Gamryd, a Dentsu Aegis Network több országért felelős vezetője, fogja a csoportot megbízott ügyvezető igazgatóként átmenetileg irányítani. Kovács Zoltán utódjának keresése folyamatban van.

Jedlicska Marci, aki a Miami Ad Schoolban végzett, közvetlenül a hazatérése után az Isobar elődjének számító Kirowskinál kezdett el dolgozni. Azóta számtalan kiemelkedő projekt, díj, ügyfél- és szakmai elismerés, előadás, Cannes Lions és Golden Drum zsűrizés, Portfolio Night és KRU beindítás fűződik az ő, és a vele dolgozó csapat nevéhez.

„Nagyon köszönöm ezt a 6 évet a Kironak/Isobarnak (nekem mindig is Kiro marad :)). Így visszanézve azt kell, hogy mondjam, hogy itt nőttem fel igazán. Nagy utat tettünk meg együtt, de most úgy érzem eljött az ideje, hogy kipróbáljak valami újat” – nyilatkozta Jedlicska Márton, aki távozása után saját vállalkozásba kezd.

Marci távozása felgyorsítja az egyébként is tervezett változtatásokat az Isobar kommunikációs csapatában. Az egykori Kirowski egyik alapítója és azóta is a cég kreatív igazgatója, Tompa Balázs vezetésével a kommunikációs csapat a jövőben egy egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb és nem utolsó sorban az ügyfeleinkkel több közös gondolkodáson alapuló működési modellt fogunk meghonosítani

– mesélt a jövőbeli tervekről Kötcsei Csaba, az Isobar ügyvezetője.

Kovács Zoltán

 

Nézze meg Kovács Zoltán teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Jedlicska Márton

 

Szakmai zsűrizés: ADC Global (Costa Rica), New York Festival – Grand Jury, Cristal Festival – Digital Jury, KIAF – President of the Digital Jury

 

Nézze meg Jedlicska Márton teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Új elnökségi tagok a DIMSZ-ben

9 órája

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség rendes évi közgyűlésén új elnökségi tagok megválasztására került sor, mivel három tisztségviselő megbízatása lejárt.

Sarlós Gábor az MPRSZ Örökös Tagja

2017. május 25.

Sarlós Gábort választotta újabb Örökös Tagjának a Magyar PR Szövetség Közgyűlése. A szakember jelenleg a University of Worcester-en oktat, korábban az MPRSZ alelnöke volt.