Kovács Zoltán CEO és Jedlicska Márton tars-kreatív igazgató távozik az ügynökségtől.

Kovács Zoltán a Kirowski Zrt. alapítójaként először a Kirowski-t, az elmúlt 3 évben pedig a Dentsu Aegis Network magyarországi csoportját, köztük az Isobar Budapest, a Carat, a Vizeum és az iProspect ügynökségeket vezette. „Az elmúlt több, mint 15 év csodálatos élmény volt. A Kirowskiban a társaimmal és a cég kulcsembereivel együtt sikerült a 10 fős csapatból egy 130 fős ügynökséget felépíteni” – mondja.

Kovács Zoltán 2014. januárja óta vezette a Dentsu Aegis Network Magyarországot, a csoport fejlesztésén keresztül közel 200 embert irányított. Teljesítményét mutatja, hogy a csoporthoz tartozó Isobar Budapest 2014-ben és 2015-ben is 50 százalékkal növelte nettó árbevételét és a Denstu Aegis Network egyik meghatározó ügynökségi cégcsoporttá vált Magyarországon.

Kovács Zoltánnak jövő márciusban jár le a felmondási ideje, november 2-ától Patrik Gamryd, a Dentsu Aegis Network több országért felelős vezetője, fogja a csoportot megbízott ügyvezető igazgatóként átmenetileg irányítani. Kovács Zoltán utódjának keresése folyamatban van.

Jedlicska Marci, aki a Miami Ad Schoolban végzett, közvetlenül a hazatérése után az Isobar elődjének számító Kirowskinál kezdett el dolgozni. Azóta számtalan kiemelkedő projekt, díj, ügyfél- és szakmai elismerés, előadás, Cannes Lions és Golden Drum zsűrizés, Portfolio Night és KRU beindítás fűződik az ő, és a vele dolgozó csapat nevéhez.

„Nagyon köszönöm ezt a 6 évet a Kironak/Isobarnak (nekem mindig is Kiro marad :)). Így visszanézve azt kell, hogy mondjam, hogy itt nőttem fel igazán. Nagy utat tettünk meg együtt, de most úgy érzem eljött az ideje, hogy kipróbáljak valami újat” – nyilatkozta Jedlicska Márton, aki távozása után saját vállalkozásba kezd.

Marci távozása felgyorsítja az egyébként is tervezett változtatásokat az Isobar kommunikációs csapatában. Az egykori Kirowski egyik alapítója és azóta is a cég kreatív igazgatója, Tompa Balázs vezetésével a kommunikációs csapat a jövőben egy egyszerűbb, gyorsabb, hatékonyabb és nem utolsó sorban az ügyfeleinkkel több közös gondolkodáson alapuló működési modellt fogunk meghonosítani

– mesélt a jövőbeli tervekről Kötcsei Csaba, az Isobar ügyvezetője.

Kovács Zoltán

 

Nézze meg Kovács Zoltán teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Jedlicska Márton

 

Szakmai zsűrizés: ADC Global (Costa Rica), New York Festival – Grand Jury, Cristal Festival – Digital Jury, KIAF – President of the Digital Jury

 

Nézze meg Jedlicska Márton teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.