2012. január 03.

Változások a Népszabadság igazgatóságában

Kovács Tibor MLE-elnök kikerült az igazgatóságból, amelybe két új tag került.

Kovács Tibor MLE-elnök kikerült az igazgatóságból, amelybe két új tag került.

Miután 2011. december 31-ével lejárt az igazgatósági és a felügyelőbizottsági tagok mandátuma, így azokról rendkívüli közgyűlésen döntött egy nappal korábban a Népszabadság Zrt. Az új igazgatósági és felügyelőbizottsági mandátumok 2012. május 31-ig szólnak.

Az alapján Kovács Tibor és Dr. Kun Tibor igazgatósági megbizatása megszűnt, míg bekerült Bulyáki Iván a Ringier és Braun Róbert a Szabad Sajtó Alapítvány képviseletében. Mihók Attila Népszabadság-vezér és Ringier-ügyvezető igazgatósági tagságát meghosszabbították.

A rendkívüli közgyűlésen megválasztották a Népszabadság új felügyelő bizottsági tagjait is. Dr. Dömény Péter, Kákossy Csaba és Dr. Szalma Tibor képviselik a Szabad Sajtó Alapítványt. A Ringier részéről megújították Samuel Hügli, Ulrich Walter Flörchinger és Dr. Réti László mandátumát, míg Deák Andrea, Dr. Földes György és Dr. Répászky Miklós megbízatása megszűnt.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.