2017 novemberétől új pozícióban, ügyfélkapcsolati igazgatóként folytatja munkáját az ACG-nél Bujdosó Bianka, Pavláth Zita pedig az ügynökség ügyvezető helyetteseként tevékenykedik tovább.

Bujdosó Bianka 8 évvel ezelőtt, karrierének kezdetén csatlakozott az ACG-hez, ahol pár év elteltével már a social media részlegért felelt, később digitál stratégaként, majd integrált kampány igazgatóként erősítette a csapatot. Ő idén októbertől az ACG teljes ügyfélkapcsolati részlegéért felel. Az ügyfélkapcsolati vezetői pozíciót az elmúlt 14 évben Blaskó Nikolett ügyvezető látta el, Bujdosó Bianka az első az ügynökség megalakulása óta, akivel a pozíciót a jövőben megosztja.

„Az ACG-nél kiemelten fontosnak tartjuk, hogy házon belül „neveljük ki” a vezetőség tagjait, hiszen így az évek során nagymértékű bizalom és harmonikus csapatmunka alakul ki, ami elengedhetetlen egy ügynökség vezetéséhez. Hiszek benne, hogy a kezeink között fejlődő tehetségek sokkal inkább magukénak érzik az ACG szellemiségét”

– nyilatkozta Blaskó Nikolett, az ACG ügyvezetője.

Bujdosó Bianka - ACG

 

Pavláth Zita több mint 15 év szakmai tapasztalattal 5 éve érkezett az ACG-hez, hogy felépítse az ügynökség komplex, integrált kommunikációs megoldások létrehozására képes digitális részlegét. Sikerét mutatja, hogy mára az ACG csapatának több, mint fele digitális területen dolgozó szakember, és az általa vezetett terület az ügynökségcsoport legprofitábilisabb üzletágává nőtte ki magát. Munkáját a továbbiakban az ügynökség ügyvezető helyetteseként folytatja, hogy tudásából és szakértelméből az ACG Digital mellett minden más terület is profitálhasson.

Pavláth Zita - ACG

 

„Bianka és Zita nemzetközi szinten is elismert szakemberek, és mindketten elhivatottak, szenvedélyesek a saját területükön”

– folytatta a CEO.

„Személyükben két olyan karizmatikus női vezetővel bővül az ACG menedzsmentje, akiknek tapasztalata, nyitottsága, elkötelezett jövőfókuszú szemlélete garancia, hogy mind hazai, mind nemzetközi piacon is versenyképes, magas színvonalú, innovatív megoldásokkal bővítsük szolgáltatásainkat.”