2012. november 15.

Változások az Origo értékesítési csapatában

A változások részben stratégiai okokból, részben szülési szabadságokkal összefüggésben történtek.

A változások részben stratégiai okokból, részben szülési szabadságokkal összefüggésben történtek.

Magyarfalvi Éva lett októbertől az Origo kiemelt ügynökségi kapcsolatokért felelős vezetője. A poszton a szülési szabadságra távozott Gricz Mónikát váltja. A szakember 2009-ben érkezett az Origóhoz, ahol az akkor induló OzoneNetwork és LifeNetwork csatornák értékesítéséért felelt, majd 2011-ben, amikor a mobil, a TV és a webes üzletágak értékesítését összevonták, stratégiai ügyfél kapcsolattartó lett. Munkakörében a vállalat kiemelt ügynökségi ügyfeleivel történő kapcsolattartásért felel, valamint az ügynökségi értékesítők csapatát irányítja.

Külön csoport alakult a kereskedelmi osztályon belül az e-kereskedelmi és listing szolgáltatások, illetve az üzleti innovációs irányok meghatározására. Ennek vezetője Grégász Zsolt lett, aki korábban ügynökségi, majd médiaoldalon is tapasztalatot szerzett, az elmúlt hónapokban pedig termékfejlesztésekkel és a kereskedelmi területhez tartozó projektek irányításával foglalkozott a vállalatnál. Feladata a jelenlegi reklámkiszolgálási hatékonyság növelése, az új irányok feltérképezése és implementálása és az e-kereskedelmi szolgáltatások menedzsmentje. Irányítása alatt működik az Origo kampánymenedzsment és kampánykiszolgálási területe is.

A vállalat kiemelt hirdetőivel való közvetlen kapcsolattartásért felelő stratégiai ügyfélkapcsolati csapat tagja lett a szülési szabadság után visszatérő Lóránt Kata. A szakember korábban ügynökségi kapcsolattartóként tevékenykedett. A közvetlenül a kereskedelmi igazgatóhoz tartozó stratégiai ügyfélkapcsolati területen a kollegák a kiemelt hirdetők részére dolgoznak ki digitális kommunikációs koncepciókat és személyre szabott kommunikációs megoldásokat.

A változások nem érintik Vági Róbertet, aki továbbra is a kereskedelmi osztály direkt értékesítési csapatát vezeti, illetve Kozári Istvánt, aki a jövőben is a kereskedelmi és kommunikációs terület irányítását látja el.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.