2014. január 09.

Várdy Zoltán a Universal Networks International új sales alelnöke

Januártól az UNI londoni csapatát erősíti Várdy Zoltán és Hendrik McDermott. Utóbbi szakember a nemzetközi partnerdisztribúcióért lesz felelős.

Januártól az UNI londoni csapatát erősíti Várdy Zoltán és Hendrik McDermott. Utóbbi szakember a nemzetközi partnerdisztribúcióért lesz felelős, míg Várdy vezeti a központi hirdetési sales csoportot.
Várdy Zoltán

Az Advertising Sales SVP-jeként Várdy Zoltán minden hirdetési bevételért felelős lesz, amely a nemzetközi és direkt értékesítésen és a helyi sales ügynökségi kapcsolatokon keresztül generálódik. Az UNI-hoz való csatlakozása előtt legutóbb a Mentor Equity LLC-t, egy tanácsadó céget vezette, amely médiatársaságok és magántőke-befektetési vállalkozások számára dolgozott a digitális hirdetések és marketing start-upok területén. Várdy Zoltán ezt megelőzően a müncheni bázisú ProSiebenSat1 Media közép- és kelet-európai ügyvezető igazgatója, valamint a TV2 vezérigazgatója volt. Korábban senior kereskedelmi vezetői szerepeket töltött be az SBS Broadcastingnál Amszterdamban és Budapesten. Megnyitotta és vezette a CBS Corporation keresztpromóciós/hirdetési sales divízióját Los Angelesben, és többek közt üzleti fejlesztői pozíciót töltött be a Turner Broadcastingnál Londonban.

Az új SVP, Affiliate Sales pozíciójában Hendrik McDermott szoros kapcsolatban dolgozik majd a stratégiai és fejlesztési csapattal, a helyi ügyvezetőkkel és az affiliate értékesítési csapatokkal. Mielőtt kinevezték erre a pozícióra, McDermott a KidsCo ügyvezetője volt, az NBCUniversal és a Corus Ente

Hendrik McDermott

rtainment közös gyermekcsatornájánál. Ezelőtt az NBCUniversal üzleti fejlesztési csoportjának alapító tagja volt, ő vezetett és vitte véghez a cég számos beszerzését/akvizícióját, stratégiai tervezését és kereskedelmi kezdeményezését.

A két kinevezést a Universal Networks International (UNI) vezető alelnöke, Satpal Brainch jelentette be - írja a cég sajtóközleménye.

„Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

3 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.