A Hvg.hu értesülését az e-kereskedelmi oldal megerősítette. Lesznek más változások is.

Vaszily Miklós lesz a Brands.hu ügyvezető igazgatója, értesült a Hvg.hu. Az információt Weiler Péter alapító-ügyvezető igazgató megerősítette. Mint a portálnak elmondta:

A korábbi Habostorta Kft.-ét, ami egy fedél alatt működtette Magyarország piacvezető társkeresőjét, a Randivonalat, és az első divat outlet áruházat, a brands.hu-t, két önálló társaságba szerveztük át. Az átszervezés célja, hogy az online kereskedelmi és a társkereső portfólió fókuszált stratégiával, saját prioritásainak mentén fejlődhessen.

Ez azt jelenti, hogy Weiler Péter a továbbiakban a Dating Central Europe Zrt. élén a Randivonal nemzetközi építkezésére fókuszál. Eközben Vaszily Miklós a Brands.hu, a Citybrands.hu és a Klassz.hu site-okat magában foglaló, tisztámn e-kereskedelemmel foglalkozó céget irányítja.

Vaszily Miklós ezt megelőzően az Origo vezérigazgatója volt. Onnan 2014 novemberében távozott, két telekomos vezetővel egyszerre.

Vaszily Miklós

Nézze meg Vaszily Miklós teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

 

Korábban vele készült rádióinterjúnk meghallgatható itt:

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.


Több száz állás a média és marketing világából