A Hvg.hu értesülését az e-kereskedelmi oldal megerősítette. Lesznek más változások is.

Vaszily Miklós lesz a Brands.hu ügyvezető igazgatója, értesült a Hvg.hu. Az információt Weiler Péter alapító-ügyvezető igazgató megerősítette. Mint a portálnak elmondta:

A korábbi Habostorta Kft.-ét, ami egy fedél alatt működtette Magyarország piacvezető társkeresőjét, a Randivonalat, és az első divat outlet áruházat, a brands.hu-t, két önálló társaságba szerveztük át. Az átszervezés célja, hogy az online kereskedelmi és a társkereső portfólió fókuszált stratégiával, saját prioritásainak mentén fejlődhessen.

Ez azt jelenti, hogy Weiler Péter a továbbiakban a Dating Central Europe Zrt. élén a Randivonal nemzetközi építkezésére fókuszál. Eközben Vaszily Miklós a Brands.hu, a Citybrands.hu és a Klassz.hu site-okat magában foglaló, tisztámn e-kereskedelemmel foglalkozó céget irányítja.

Vaszily Miklós ezt megelőzően az Origo vezérigazgatója volt. Onnan 2014 novemberében távozott, két telekomos vezetővel egyszerre.

Vaszily Miklós

Nézze meg Vaszily Miklós teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

 

Korábban vele készült rádióinterjúnk meghallgatható itt:

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

1 napja

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.