Április közepétől operatív vezérigazgató-helyettes lesz az MTVA-nál az Origo korábbi vezére.

Vaszily Miklós tölti be az MTVA operatív vezérigazgató-helyettesi posztját április 15-től. Személyére Szabó László Zsolt, az MTVA vezérigazgatója kedden tett javaslatot. A javaslatról és a vezérigazgató-helyettes kinevezéséről dr. Karas Monika, a Médiatanács elnöke dönt.

Vaszily Miklóstól az MTVA azt várja, hogy az Alap pénzügyi, vagyongazdálkodási, üzemeltetési és adminisztrációs tevékenysége hatékonyabbá, rugalmasabbá, gyorsabbá váljon, továbbá a gazdálkodás átláthatósága tovább javuljon, áll a közleményben.

Vaszily Miklós

Nézze meg Vaszily Miklós teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

 

Vaszily Miklós 1996-ban végzett a Budapesti Közgazdasági Egyetemen, 1997-ben pedig az ELTE jogi karán diplomázott. Eddigi pályafutása során leginkább online média és e-kereskedelmi felületeket működtető vállalatok irányításával foglalkozott. 2001-től a Portfolio.hu-t kiadó Net Média Zrt. vezérigazgatója volt, majd 2005-től az Index.hu Zrt. vezérigazgatója lett. 2007-től e társaságok vezetése mellett a tulajdonos CEMP vezérigazgató-helyettesi tisztét és igazgatósági tagságát is betöltötte. 2010 februárjától 2014 novemberéig az Origo Zrt. vezérigazgatója volt, onnan hirtelen távozott, majd a Brands.hu élén töltött néhány hónapot.

 

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

9 órája

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.