2013. július 02.

Vezér-helyettes lett Szutor Ferenc

Eddigi feladatai ellátásán túl az Adverticum operatív irányításában is részt vesz ezentúl a szakember.

Eddigi feladatai ellátásán túl az Adverticum operatív irányításában is részt vesz ezentúl a szakember.
Szutor Ferenc

Általános vezérigazgató-helyettessé lépett elő Szutor Ferenc kereskedelmi igazgató az Adverticumnál. Ez azt jelenti, hogy az eddigi sales és ügyfélkapcsolati feladatok ellátásán túl a cég operatív irányításában és a legfelsőbb szintű döntéshozatalban is részt vesz. Első lépésként Happy Factory néven indított új projektet, melynek célja, hogy a cégnél dolgozó minden munkatársat bevonjon a vállalat fejlesztésébe, játékos formában.

"A projekt célja, hogy a munkatársak boldogabban dolgozzanak, és ezáltal hatékonyabb teljesítményt nyújtsanak. A projekt keretében ötleteket várunk a kollégáktól, hogy miként lehet a cég életét felpezsdíteni, mivel lehet a munkatársakat motiválni. A legjobb ötleteket jutalmazzuk, és beépítjük a szervezet életébe. Tudjuk, hogy a vállalaton belüli kultúra nagyban befolyásolja a külső ügyfelek irányába történő kommunikációt is. A rólunk alkotott pozitív kép és a magas szakmai színvonal a szervezetben dolgozó összes munkatárs közös munkájának eredménye" - mondta az új projektről Szutor Ferenc.

A szakember 1997 és 2000 között az Argo Rt.-nél, illetve az Option Kft.-nél dolgozott webfejlesztőként és projektvezetőként. 2000 és 2004 között a Netrix Internet Kft. társtulajdonosa, illetve projektmenedzsere volt. 2000 óta tagja a Prím, majd az Adverticum csapatának, ahol kezdetben designerként és projektmenedzserként, később az online üzletág igazgatójaként dolgozott. 2005-től kereskedelmi és ügyfélkapcsolati igazgatóként vett részt a cég életében.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

1 napja

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.