2013. július 05.

Vezércsere az Ericsson Magyarországnál

Július 1-jétől Éry Gábort nevezték ki az Ericsson Magyarország vezérigazgatójának, aki Ali Shah-ot váltja.

Július 1-jétől Éry Gábort nevezték ki az Ericsson Magyarország vezérigazgatójának, aki Ali Shah-ot váltja. Ő 2011-ben csatlakozott az Ericsson Magyarországhoz és a továbbiakban a Közép-európai Üzleti Egység műszaki igazgatójaként folytatja tevékenységét.

Thomas Jul, az Ericsson Közép-európai Üzleti Egységének vezetője a kinevezés kapcsán elmondta – „Gábor széleskörű vezetői tapasztalata és a nevéhez fűződő üzleti sikerek fényében biztos vagyok abban, hogy az Ericsson magyarországi üzleti növekedése a legjobb kezekbe került. Továbbá hozzátette – „Köszönjük Alinak a magyarországi üzletekért végzett értékes munkáját. A Közép-európai Üzleti Egység stratégiai céljainak elérésében a továbbiakban is számítok kiemelkedő vezető és támogató közreműködésére."

Éry Gábor
Éry Gábor

Éry Gábor az elmúlt közel 22 év alatt nemcsak Magyarországon, hanem számos országban töltött be vezető pozíciókat az értékesítés területén, így a stockholmi anyavállalatnál eltöltött évei mellett Közel-Keleten, az észak-afrikai országokban és Oroszországban.

Éry Gábor kinevezése kapcsán hangsúlyozta: "Megtiszteltetés számomra, hogy megbíztak a magyarországi vállalat irányításával, és izgalommal tölt el, hogy újra hazámban kaptam felelősséget. Arra törekszem majd, hogy kollégáimmal biztosítsam a cég folyamatos hazai üzleti növekedését és megszilárdítsam az Ericsson Magyarország pozícióit."

Megújuló igazgatóság és FB

Ugyanezen alkalomból az Ericsson Magyarország megújítja az igazgatósági és felügyelő bizottsági testületeket, amelyekben Éry Gábor az igazgatóság, Thomas Jul a felügyelő bizottság elnöki pozícióját tölti be.

Thomas Jul 20 éves, a világ számos pontján szerzett vezetői tapasztalattal rendelkezik az IT és telekommunikáció területén. Az Ericsson Közép-európai Üzleti Egységének vezetőjeként látja el a hazai Ericsson felügyelő bizottságának elnöki funkcióját.

Az 1700 fős magyar Ericsson az innováció egyik hazai fellegvára. Kutatás-fejlesztési központja a legnagyobb telekommunikációs és informatikai kutatással, szoftver és hardverfejlesztéssel foglalkozó vállalat hazánkban.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2020. december 2.

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.