2011. január 12.

Vezérigazgatót váltott a Viasat

Az új vezér mellett kreatívigazgatót is igazolt a tévétársaság.

Az új vezér mellett országos kereskedelmi csatorna élén edződött kreatívigazgatót nevezett ki a tévétársaság. A pénzügyi igazgatói feladatokat új ember vette át.

Farsang Péter lett az itthon a Viasat3 és TV6 csatornákat birtokló Viasat Hungária vezérigazgatója. Az új vezető Camilla Hammert váltja, aki Londonba visszatérve a Viasat Broadcasting műsorvásárlásért felelős alelnökeként folytatja.

A pénzügyi igazgatói feladatokat a csatorna korábbi vezető pénzügyi kontrollere, Maróti Zoltán veszi át Farsang Pétertől, aki 2002 óta a cég pénzügyi, 2006 óta pedig korábbi posztja megtartása mellett operatív vezetője volt.

Emellett változást jelent a szervezeti struktúrában Kereszty Gábor kreatívigazgatói kinevezése. A szakember korábban öt évig a TV2 vezérigazgatója volt, majd 2007 augusztusában Várdy Zoltán vette át a helyét, ő pedig nemzetközi szerept vállalt a csatornát tulajdonló ProSiebenSat.1 csoportnál.

Címkék: viasat

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.