A magyar piacon újonnan létrejövő Publicis One Hungary irányításáért a Mészáros Kinga ügyvezető igazgató vezetésével létrejött menedzsement felel. Ennek tagjai továbbá Vincze Judit pénzügyi vezető és Horváth Rita média vezető.

Mészáros Kinga 2005-ben csatlakozott a Saatchi & Saatchi Budapest csapatához, 2009 óta ügyvezetőként irányítja az ügynökség munkáját. A reklámban eltöltött 17 éve alatt csaknem minden szakterülettel foglalkozott: klasszikus ATL, BTL, event és PR, valamint digitális stratégiai tervezés. A magyar iroda hagyományos reklámügynökségből sokrétű tudásközponttá való sikeres átalakítása is az ő vezetésével történt, amelyben helyi, regionális és globális szinten is együttműködnek ügyfeleikkel.

Vincze Judit a KPMG-ben eltöltött első évek után 1993-ban csatlakozott a Saatchi & Saatchi Reklámügynökséghez kontrollerként, majd 2000-ben vette át a pénzügyi igazgatói posztot. 2000-2013-ig vezette mind a reklámügynökség (Saatchi & Saatchi), mind pedig a médiaügynökség (ZenithOptimedia) pénzügyi feladatait a mindenkori ügyvezető stratégiai partnereként. 2006-ban a Saatchi & Saatchi pénzügyi vezetése mellett - a ZenithOptimedia és a Starcom egyesülése után - a Vivaki Hungary médiaügynökség közös pénzügyi igazgatói pozícióját is betöltötte. 2013-tól a ZenithOptimedia kelet-európai regionális pénzügyi igazgatójaként Oroszország, Lengyelország, Csehország, Ukrajna, Románia és Magyarország tartoztak a felügyelete alá.

Horváth Rita 2004-ben csatlakozott a Starcom MediaVest csoporthoz, ahol először kimagasló tévés szakértővé vált, majd ezt követően média igazgatóként az ügynökség kiemelt ügyfeleiért felelt. 2014-ben helyettes vezérigazgatóvá léptették elő, végül a Vivaki Hungary vezérigazgatói posztját vette át. 12 éves ügynökségi tapasztalattal rendelkezik számos területen, köztük a médiavásárlás, médiatervezés, ügyfélkapcsolat, tárgyalás és menedzsment területén. Szaktudását, tapasztalatait és stratégiai gondolkodását hatékonyan ötvözi.

Ezzel egy időben Molnár Ágnes, a Leo Burnett Group CEO-ja több, mint 10 év után nagy átadja az ügyvezető igazgatói feladatokat a cégcsoport új vezetésének.

A Publicis One az a globális kommunikációs vállalat, amely a Publicis Groupe ügynökségi márkáinak tudását és szakértelmét egyesíti egy szervezetben. A mintegy 8000 munkatársat tömörítő Publicis One Dél-Amerikában, Európában, Közel-Keleten, Afrikában és Ázsiában van jelen. A Publicis Groupe ezen jövőbe mutató, új üzleti modelljét — a kiemelt piacok kivételével — világszerte 50 piacon vezeti be. Felismerve, hogy a marketing területén ma már egyszerre kell választ adni a specializációra és az integrációra, az ügyféligények egyértelmű középpontba helyezésével a Publicis One vezető szerepre törekszik a szakma legjobbjainak integrálásával. Ebben a modellben az ügyfelek end-to-end megoldásokat kapnak, amelynek segítségével könnyen és rugalmasan juthatnak hozzá a széleskörű szakértői tudáshoz, ismeretanyaghoz – emlékeztet közleményük.

Ezen új üzleti modellnek megfelelően létrejött a Publicis One Hungary, amely magába foglalja a Saatchi & Saatchi, a Leo Burnett,a Publicis, az Arc, illetve a ZenithOptimedia, a Starcom és a Mediavest ügynökségi márkákat. Ezek a jövőben a Publicis One globális kommunikációs vállalat részeként működnek tovább - írják.

 

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.