2013. november 15.

Vezetőcsere a Marquard Media Magyarországnál

Decembertől Óhidi Zsuzsanna veszi át a Marquard Media Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. A cég eddigi első embere regionális vezető lesz.

Decembertől Óhidi Zsuzsanna veszi át a Marquard Media Magyarország ügyvezető igazgatói pozícióját. A cég eddigi első embere regionális vezetővé lépett elő.

Óhidi Zsuzsanna 10 éve dolgozik a Marquard Mediánál, előbb hirdetési, majd kereskedelmi igazgatói poszton. Munkájában támogatást kap Soós Viktortól is, aki 2002 óta a kiadó pénzügyi igazgatója.

"Erősíteni szeretnénk a termékfejlesztések területén, valamint új tevékenységi körök bevonásával (rendezvényszervezés, contract publishing, e-dm szolgáltatások) kívánjuk gazdagítani szolgáltatásaink palettáját" - engedett betekintetést a terveibe Óhidi Zsuzsanna.

“Örülök, hogy Zsuzsannával és Viktorral egy olyan top menedzsmentet állítunk fel, akik magabiztosan állják a piac kihívásait és emellett erősítik a cég pozícióját a magyar piacon. Szeretném megragadni az alkalmat, hogy ezúton mondjak köszönetet Margaret Ann Dowlingnak. Figyelemre méltó munkát végzett, remekül alakította ki a Marquard Media Magyarország portfólióját, új lapokkal és online applikációkkal is erősítve azt” - mondta Jürg Marquard, a cég tulajdonosa.

Margaret Ann Dowling egyébként a továbbiakban a Burda lengyelországi és cseh regionális vezetője lesz.

Online nyílt nap az ELTE Informatikai Karán

2 napja

Az ELTE Informatikai Kara idén online formában rendezi meg csütörtökön a felvételi nyílt napját, ahol előadások, bemutatók és interaktív programok várják a pályaválasztás, felvételi előtt álló diákokat.