2014. február 03.

Vezetői kinevezések a TV2-nél

Az egyik új tulajdonos vezér-helyettessé lép elő, és György Bence is szélesebb feladatkört kap.

Az egyik új tulajdonos vezér-helyettessé lép elő, és György Bence is szélesebb feladatkört kap.

Yvonne Dederick korábbi gazdasági igazgató, egyben a TV2-csoport társtulajdonosa vezérigazgató-helyettesi pozíciót tölt be 2014. február 1-jétől. A szakember több mint húsz éve dolgozik gazdasági-pénzügyi vonalon, több cégvásárlási folyamat koordinációjában vett részt az elmúlt években, áll a közleményben. 2011 februárja óta a TV2 gazdasági igazgatójaként tevékenykedett. Új szerepében közvetlen irányítása alá tartoznak a pénzügyi, a gazdálkodási, a kontrolling, a műszaki és a HR területek.

Yvonne Dederick

Ugyancsak február 1-jétől György Bence lett a TV2 program- és hírigazgatója. TV2-es pályafutása előtt újságíróként napi és hetilapoknál dolgozott, majd az RTL Híradó riportere, szerkesztője, később az Origo belpolitikai rovatának szerkesztője volt. A TV2-höz 2004-ben érkezett: először felelős szerkesztő volt a hírigazgatóságon, majd 2009. január 1-jétől szerkesztőségvezető, 2010. január 1-jétől pedig az aktuális műsorok vezető szerkesztője. A jövőben program- és hírigazgatóként a hírműsorok mellett a TV2-csoport csatornaportfoliójának műsorstruktúrájáért, a sajátgyártású műsorokért, a vásárolt tartalmakért, valamint a programkutatási területért is felel. Kinevezésével távozik a médiacégtől Ralf Bartoleit, korábbi programingért felelős vezető.

György Bence

A társaságnál nem ez az egyetlen személyi változás az elmúlt időszakban. Nemrégiben jelentették be, hogy távozik a TV2-csoporttól Laczkó Endre kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgató és Árkos Bence. A változásokat a szervezet laposabbá tételének szándékával indokolták, és ennek jegyében Csikesz Erika lépett elő értékesítési igazgatóvá, míg Koltai Péter üzletfejlesztési igazgató lett.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.