2014. február 03.

Vezetői kinevezések a TV2-nél

Az egyik új tulajdonos vezér-helyettessé lép elő, és György Bence is szélesebb feladatkört kap.

Az egyik új tulajdonos vezér-helyettessé lép elő, és György Bence is szélesebb feladatkört kap.

Yvonne Dederick korábbi gazdasági igazgató, egyben a TV2-csoport társtulajdonosa vezérigazgató-helyettesi pozíciót tölt be 2014. február 1-jétől. A szakember több mint húsz éve dolgozik gazdasági-pénzügyi vonalon, több cégvásárlási folyamat koordinációjában vett részt az elmúlt években, áll a közleményben. 2011 februárja óta a TV2 gazdasági igazgatójaként tevékenykedett. Új szerepében közvetlen irányítása alá tartoznak a pénzügyi, a gazdálkodási, a kontrolling, a műszaki és a HR területek.

Yvonne Dederick

Ugyancsak február 1-jétől György Bence lett a TV2 program- és hírigazgatója. TV2-es pályafutása előtt újságíróként napi és hetilapoknál dolgozott, majd az RTL Híradó riportere, szerkesztője, később az Origo belpolitikai rovatának szerkesztője volt. A TV2-höz 2004-ben érkezett: először felelős szerkesztő volt a hírigazgatóságon, majd 2009. január 1-jétől szerkesztőségvezető, 2010. január 1-jétől pedig az aktuális műsorok vezető szerkesztője. A jövőben program- és hírigazgatóként a hírműsorok mellett a TV2-csoport csatornaportfoliójának műsorstruktúrájáért, a sajátgyártású műsorokért, a vásárolt tartalmakért, valamint a programkutatási területért is felel. Kinevezésével távozik a médiacégtől Ralf Bartoleit, korábbi programingért felelős vezető.

György Bence

A társaságnál nem ez az egyetlen személyi változás az elmúlt időszakban. Nemrégiben jelentették be, hogy távozik a TV2-csoporttól Laczkó Endre kereskedelmi és üzletfejlesztési igazgató és Árkos Bence. A változásokat a szervezet laposabbá tételének szándékával indokolták, és ennek jegyében Csikesz Erika lépett elő értékesítési igazgatóvá, míg Koltai Péter üzletfejlesztési igazgató lett.

″Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2020. november 26.

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.