A tévés kereskedőház, az Atmedia tulajdonosai 2018. október 2-ától Guttengéber Csabát, a korábbi ügyvezető igazgató, Lukács Csaba helyettesét bízták meg a vállalat vezetésével és az üzletpolitika folytatásával.

Lukács Csaba, az Atmedia alapítása óta volt a tévés kereskedőház ügyvezetője, akinek a vezetésével a vállalat hatékonyan építette fel a magyar kábeltelevíziós piac reklámértékesítését. 2016-ban kilépve ebből a szegmensből sikeresen integrálták az országos csatornákat is, aminek köszönhetően az Atmedia a 18-59-es nézői részesedést tekintve piacvezető televíziós kereskedőházzá vált - írják.

Guttengéber Csaba ügyvezető igazgató-helyettesként 2016. szeptember elején csatlakozott a kereskedőházhoz és többek között a cég operatív működéséért és új üzleti területek felépítéséért felelt. A szakember széleskörű szakmai tapasztalatokkal rendelkezik, karrierjét a több média típus reklámértékesítésével foglalkozó RMB Hungary Multimedia Kft.-nél kezdte, majd kereskedelmi vezérigazgató-helyettesként csatlakozott a Danubius Rádióhoz, és az Atmediához az MTG Metro Gratis Kft.-től érkezett.

Guttengéber Csaba

 

2012 Nemzeti Olvasottság Kutatás Felügyelőtanács tagja

2013-2016 Nemzeti Olvasottság Kutatás Felügyelőtanács elnöke

2017 MRSZ elnökségi tag

 

 

Nézze meg Guttengéber Csaba teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.
Lukács Csaba

 

Nézze meg Lukács Csaba teljes profilját a Ki Kicsoda? oldalunkon.

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2020. július 1.

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.