2013. május 23.

Vezetőváltás az Ipsos Zrt. Média üzletágában

2013. június 1-jétől Melles Katalin irányítja az Ipsos Zrt. Media, Content&Technology Üzletágát.

2013. június 1-jétől Melles Katalin irányítja az Ipsos Zrt. Media, Content&Technology Üzletágát. Az eddigi vezető, Gábos Zsuzsa távozik ebből a pozícióból és saját vállalkozásba kezd.

Melles Katalin több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezik a médiakutatás területén. 2000-ben a Netsurvey Internetkutató Intézetnél kezdte pályafutását, majd 2004-től a Ringier kutatási osztályán dolgozott. 2008-ban csatlakozott az Ipsoshoz kutatásvezetőként, majd 2011-ben az médiakutatási osztály ügyfélkapcsolati vezetője lett. Az ad hoc kutatások koordinációja mellett többek között az olvasottsági és a rádiós közönségmérésért volt felelős, illetve üzletfejlesztési feladatok tartoztak hozzá. Az elmúlt években több szindikált projektet is irányított és számos hazai médiapiaci konferencián tartott előadást különböző témákban (Product placement; Kidcomm kutatás-sorozat, Üzleti Döntéshozók Médiaanalízise, Marketing Mood Barometer, Gyerekek médiareprezentációja a sajtóban, stb.).

Gábos Zsuzsa több mint huszonkét év után döntött a távozás mellett, önálló vállalkozást indít az eddigi tevékenységi területétől független szegmensben.

 

Címkék: ipsos