2011. október 10.

Világbanki projekt élén a volt NHH-elnök

Rozgonyi Krisztinát a Világbank Kelet-Európai és Közép-Ázsai Infokommunikációs és Technológiai fejlesztési projektjének igazgatójává nevezték ki.

Rozgonyi Krisztinát a Világbank Kelet-Európai és Közép-Ázsai Infokommunikációs és Technológiai fejlesztési projektjének igazgatójává nevezték ki.

A Világbank Kelet-Európai és Közép-Ázsai Infokommunikációs és Technológiai fejlesztési projektjének igazgatójává nevezték ki Dr. Rozgonyi Krisztinát, az NMHH-előd Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) volt elnökét, a PRK Partners nemzetközi ügyvédi iroda partnerét.

A program célja, hogy az érintett 14 országban felkészítse a szabályozó hatóságokat, a kormányzati és tudományos, illetve más szakmai intézményeket a szélessávú technológiák és az egyéb, információtechnológia teremtette kihívásokra. A projekt a hasonló kérdésekben futó programokban résztvevő egyetemi hallgatókat is ellátja a tudományos munkájukhoz szükséges információkkal.

A projekt Ukrajna, Fehéroroszország, Moldova, Örményország, Grúzia, Azerbajdzsán, Kirgizisztán, Tadzsikisztán, Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán piacaira terjed ki. A projektben az Annenberg Center of Communications (University of Pennsylvania), az Oxfordi Egyetem Médiajogi intézete, a The American University of Central Asia, az American University of Armenia, és a Georgiai (Grúz) Közpolitikai Intézet vesz részt.

A fentiek mellett a szakember továbbra is részt vesz a Szerb Köztársaság Kormánya részére nyújtott, a digitális átállást támogató tanácsadói projekt jogi munkáinak irányításában, és folytatja tevékenységét a PRK Partners regionális TMT (Telecommunication Media & Technology) üzletágának vezetőjeként is.

Jogi kommunikációs kurzust indít a szegedi jogi kar

4 órája

Az országban egyedülálló tantárgy érinti a jogi pálya számos kommunikációs sajátosságát, a jogi hivatásrendeket és az ügyvédi reklámokat is - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.