2010. augusztus 30.

Világgazdaság: összevon a Springer

Összevonja a Világgazdaságot kiadó Zöld Újság Zrt. kiadóvezetői és főszerkesztői pozícióját az Axel Springer kiadó, a volt főszerkesztő marad a lapnál

Összevonja a Világgazdaságot kiadó Zöld Újság Zrt. kiadóvezetői és főszerkesztői pozícióját az Axel Springer kiadó, a volt főszerkesztő marad a lapnál.

Balasi Tamás kiadóvezető látja el holnaptól mindkét tisztséget. Feladata a print és az online, valamint a szerkesztőségi és az üzleti tevékenység összefésülése lesz. A kiadó közlése szerint „a médiapiaci folyamatoknak megfelelően” léptek.

A lap irányítását 2007 elején vette át az addigi főszerkesztő-helyettes, Kocsi Ilona; abban a negyedévben 13 és fél ezret adtak el az újságból egy átlagos napon – mostanra ez a szám 10 éd fél ezer alá csökkent. Az eddigi főszerkesztő a továbbiakban főmunkatársként többek között az üzleti kiadványok szerkesztésében működik közre.

A Zöld Újság Zrt. adja ki a Világgazdaság mellett a Harvard Business Review-t és a Manager Magazint is.

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.