2011. február 17.

Visszaadta intendánsi megbizatását Süveges Gergő

Márciustól csak a képernyőre koncentrál az m2 mindössze januárban kinevezett intendánsa, de a csatornának továbbra is segít ötletekkel.

Márciustól csak a képernyőre koncentrál az m2 mindössze januárban kinevezett intendánsa, de a csatornának továbbra is segít ötletekkel.
Süveges Gergő

Márciustól ismét csak műsorvezetőként találkozhatnak a Magyar Televízió (MTV) nézői Süveges Gergővel, aki idén januárban lett a leendő gyerekcsatorna intendánsa. Döntését azzal indokolta, hogy a családja látta kárát a megnövekedett feladatmennyiségnek.

"Nehéz döntés volt, mert az m2 igazi szívügyem, de nem akartam, hogy a gyerekcsatorna működésének saját családom lássa kárát. Be kellett látnom, hogy rossz példa lenne, ha épp egy gyerekcsatorna vezetője hanyagolná el saját gyerekeit, márpedig a két feladat - az intendánsi és a műsorvezetői - együtt csak ennek árán lett volna folytatható együtt. Izgalmas feladat volt, az m2 természetesen továbbra is számíthat rám" - mondta Süveges Gergő.

Mostanra elkészült az átvalakítandó m2 kreatív koncepciója, műsorstruktúrája és kiválasztották a stábot is. A képernyős a feladat leadása ellenére továbbra is résztvesz a csatorna körüli ötletelésben, ígérte.

Medveczky Balázs vezérigazgató az m2 működésének irányítására egyelőre Dobos Menyhért vezérigazgató-helyettest és Rákay Philipet, az m1 intendánsát kérte fel. Utóbbit Süveges Gergővel egyidőben nevezték ki.

A tervezett gyerekcsatorna bemutatkozására eredetileg március 15-én került volna sor, előre vetítendő az őszi indulást, ám végül ezt gyereknapra halasztották, feltehetőleg pénzügyi okokból.

Címkék: süveges gergő MTV

Új vezető a T-Systemsnél

2020. október 8.

Operációs és standard megoldások igazgatóként csatlakozik a T-Systems Magyarország vezetéséhez Mihályi Gábor 2020. november 1-jével.