Váradi Miki személyében stratégiai vezetőt igazolt az ügynökség. Érkezésével az elsődleges cél az edukáció és ezen keresztül a szakmai színvonal további erősödése.

A HPS az elmúlt években dinamikus növekedésnek indult, amely nem csak a munkavállalók létszámában, de a kínált szolgáltatások sokszínűségében és a sorra alakuló divíziók számában is megjelenik - írják a sajtóközleményükben. Hozzáteszik: a HPS elsődleges célja továbbra is a meglévő ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása, ezt hivatott támogatni a közelmúltban igazolt több évtizedes tapasztalattal rendelkező stratégiai szakember.

Váradi Miki karrierje során dolgozott már a Saatchi & Saatchi-nál, a Publicisnél, Ogilvy-nél és a McCann Budapestnél, valamint stratégiai tervezést tanított a Pécsi Tudományegyetem Közgazdasági karán.

Korábban már közel 5 évet töltött a HPS-nél, az ügynökség azonban azóta a duplájára nőtt. Mindennapi munkája során ezért a klasszikus tervezési feladatok mellett a szakmai coaching is szerepet kap.

Mondhatjuk, hogy hazajöttem a HPS-be, hiszen a kapcsolatunk már régre nyúlik vissza

– kezdte a régi-új stratégiai vezető.

Élvezem, hogy a munkaköröm már túlmutat a stratégiai tervezés területén és részt vehetek a kollégák és az ügyfelek szakmai edukációjában is

– tette hozzá.

“Mikivel nem csak egy stratégiai vezető tért vissza hozzánk, hanem a piac egyik legjobban gondolkozó szakembere, akinek az új feladatkörében lehetősége lesz mind a HPS-ben dolgozó kollégáknak, mind a HPS-sel dolgozó ügyfeleknek átadni a tudását. Büszkék vagyunk az elmúlt évek sikereire, fejlődni akarunk tovább, és erre Miki személye garancia számunkra" – mondta el a kinevezés kapcsán Probáld Attila, a HPS üzletágigazgatója.

„Aki akar dolgozni, el tud helyezkedni″

2 órája

MMOSZ elnöke: Tudjuk, honnan indultunk, éppen ezért tekintjük egyik legfontosabb küldetésünknek, hogy csak a szakmai sztenderdek szerint működő cégek foglalkozhassanak kölcsönzéssel.