2013. november 13.

Vízvárdy Bence a TMC-nél

A képernyősök, színészek, zenészek képviseletével foglalkozó cég új irányba nyit, ezért igazolták le a tévés szakembert.

A képernyősök, színészek, zenészek képviseletével foglalkozó cég új irányba nyit, ezért igazolták le a tévés szakembert.

Vízvárdy Bence november 10-ével csatlakozott a TMC Management csapatához. A tehetségek menedzselésével foglalkozó cég azért igazolta le a tévés szakembert, mert a saját tartalmak, produkciók és egyéb cross médiás projektek fejlesztése és előállítása felé kívánnak nyitni.

Az új tevékenységeket a TMC külön szervezeti egységbe szervezi. Ezt hozza létre és irányítja operatív szinten Vízvárdy Bence. A 16 éve a tévés piacon dolgozó szakember annak idején az RTL Klub első saját gyártású műsorának a főszerkesztője volt, majd produkciós irodáknál és más csatornáknál, többek között a TV2-nél is megfordult.

Lemondott Tarjányi Péter

1 napja

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt.

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.