2013. november 13.

Vízvárdy Bence a TMC-nél

A képernyősök, színészek, zenészek képviseletével foglalkozó cég új irányba nyit, ezért igazolták le a tévés szakembert.

A képernyősök, színészek, zenészek képviseletével foglalkozó cég új irányba nyit, ezért igazolták le a tévés szakembert.

Vízvárdy Bence november 10-ével csatlakozott a TMC Management csapatához. A tehetségek menedzselésével foglalkozó cég azért igazolta le a tévés szakembert, mert a saját tartalmak, produkciók és egyéb cross médiás projektek fejlesztése és előállítása felé kívánnak nyitni.

Az új tevékenységeket a TMC külön szervezeti egységbe szervezi. Ezt hozza létre és irányítja operatív szinten Vízvárdy Bence. A 16 éve a tévés piacon dolgozó szakember annak idején az RTL Klub első saját gyártású műsorának a főszerkesztője volt, majd produkciós irodáknál és más csatornáknál, többek között a TV2-nél is megfordult.

Speciális programozói készségeket igényel a filmipar

2019. június 20.

A filmiparban edződő programozók merőben más kihívásokkal kell szembenézzenek, más hozzáállással – állapították meg a szakmai előadók a Codecool Programozóiskola szervezésében lezajlott Főszerepben a programozó meetupon.

Új vezetőket igazolt a HPS Group

2019. június 20.

Két új vezetővel bővült a HPS Group csapata: Kuti István digitális üzletágvezetőként, Szakál Zoltán pedig stratégiai vezetőként csatlakozott a céghez.