2014. július 02.

Volt indexesek is érkeztek az Origóhoz

A Cink cikke szerint a versenytárs portál mellett a Magyar Nemzettől és a Parlament TV-től is igazolt újságírókat az Origo.

A Cink cikke szerint a versenytárs portál mellett a Magyar Nemzettől és a Parlament TV-től is igazolt újságírókat az Origo.

Az Origo Belföld rovatánál felmondott újságírók pótlására gazdasági újságíróként Tevan Imre, az Index egykori főszerkesztő-helyettese (később a Népszava munkatársa), és Zsadon Béla, az Index egykori olvasószerkesztője is munkába állt a portálnál – írja a Cink. Utóbbi szakember már dolgozott az Origónál a címlapot felelős szerkesztőjeként, de még Sáling Gergő menesztette.

A cikk értesülései szerint vezető szerkesztőként az Origo második embere lett Szörényi Péter, a TV2 Mokkájának egykori főszerkesztője. Dudás Szabolcs fotós az új fotórovat-vezető lesz, a Quart leendő vezetőjeként pedig Konczlik Lilla riporter neve hangzott el. A Magyar Nemzettől és a Parlament Tv-től érkezett kollégákról is hallani, de velük kapcsolatban egyelőre nincsenek ennél pontosabb információk.

Lehallgatás, karrierépítés

2018. június 14.

Pető Zoltán leköszönt a hirado.hu éléről. Utódja az Újmédia és Teletext Kft. nemrég kinevezett ügyvezetőjének, a Vaszily Miklós szobájában történt lehallgatásban érintett Vas Imrének tartozik beszámolással.