2014. július 02.

Volt indexesek is érkeztek az Origóhoz

A Cink cikke szerint a versenytárs portál mellett a Magyar Nemzettől és a Parlament TV-től is igazolt újságírókat az Origo.

A Cink cikke szerint a versenytárs portál mellett a Magyar Nemzettől és a Parlament TV-től is igazolt újságírókat az Origo.

Az Origo Belföld rovatánál felmondott újságírók pótlására gazdasági újságíróként Tevan Imre, az Index egykori főszerkesztő-helyettese (később a Népszava munkatársa), és Zsadon Béla, az Index egykori olvasószerkesztője is munkába állt a portálnál – írja a Cink. Utóbbi szakember már dolgozott az Origónál a címlapot felelős szerkesztőjeként, de még Sáling Gergő menesztette.

A cikk értesülései szerint vezető szerkesztőként az Origo második embere lett Szörényi Péter, a TV2 Mokkájának egykori főszerkesztője. Dudás Szabolcs fotós az új fotórovat-vezető lesz, a Quart leendő vezetőjeként pedig Konczlik Lilla riporter neve hangzott el. A Magyar Nemzettől és a Parlament Tv-től érkezett kollégákról is hallani, de velük kapcsolatban egyelőre nincsenek ennél pontosabb információk.

Egyre több fiatal gondol az öngondoskodásra

11 órája

Sokan nincsenek tisztában azzal, mit jelent valójában az öngondoskodás, mi a szerepe a mindennapokban? Pedig gyakran ez jelentheti a kiutat az anyagi bizonytalanságból, kiszolgáltatottságból.