2014. szeptember 24.

Will Lee lesz a People.com főszerkesztője

Főszerkesztőjeként Lee elsődleges feladata a csoport bevételeinek fontos részét biztosító magazin digitális jövőjének meghatározása lesz.

Főszerkesztőjeként Lee elsődleges feladata a csoport bevételeinek fontos részét biztosító magazin digitális jövőjének meghatározása és a stratégiaalkotás lesz.

A People magazin komoly változásra szánta el magát, október 20-tól ugyanis a The Hollywood Reporter online magazin digitális tartalmáért felelős vezetője, Will Lee veszi át a People.com főszerkesztői posztját.

A váltás Lee számára egyben visszatérést is jelent a Time vállalathoz, ahol 1998-ban az Entertainment Weekly-nél szerkesztőasszisztensként kezdte munkáját. A Time-tól való távozása után a TMZ weboldal New York-i irodájának vezetőjeként dolgozott, ahol jelentős szerepet töltött be a televíziós sorozatok elindításában is. A Penske Mediánál Lee olyan márkaneveken dolgozott, mint a Hollywood Life, a Deadline, valamint a Boy Genius Report.

Jess Cagle, a People és az Entertainment Weekly vezető szerkesztője szerint Lee központi szerepet tölt majd be egy fennállásának negyvenedik évfordulóját ünneplő márkanév jövőjének meghatározásában. Az új főszerkesztő személyének kiválasztása felelősségteljes döntés, ahogyan a pozíció betöltése is komoly nyomást helyez Lee-re, hiszen a hírességekkel foglalkozó People magazin sikere az anyavállalat, a Time eredményességére is jelentős hatással lehet. A People ugyanis több jövedelmet generál, mint a Time többi 90 magazinja és 45 weboldala. A lap a tavalyi évben 1,49 milliárd dollár bevételt hozott tulajdonosainak, ugyanakkor még rengeteg munka vár a vezetőkre a magazin online térhódításának eredményes véghezviteléhez.

A hírt a Médianéző nemzetközi sajtófigyelő szolgáltatásának köszönhetjük.

Új ügyvezető igazgató az IT Services Hungary-nél

17 órája

Új ügyvezető igazgatója van január elejétől az IT Services Hungary Kft.-nek, a holland Erik Slooten az írországi eir Group éléről jött Magyarországra, és vette át a tavaly leköszönt Chris Wilson pozícióját.

Fejvadászcégnél folytatja Ruszkai Nóra

2018. január 17.

A Sanoma Media Budapest volt vezérigazgató-helyettese, a Lifetime Media jelenlegi tulajdonosa az Amrop Kohlmann & Youngnál folytatja - írta meg a 24.hu.