2010. december 16.

Zuckerberg az év embere

Mark Zuckerberg Facebook-guru lett az év embere az amerikai Time magazin szavazásán. Az őt követő boly meglehetősen heterogén.

Mark Zuckerberg Facebook-guru lett az év embere az amerikai Time magazin szavazásán. Az őt követő boly meglehetősen heterogén.

A következő pár hlyen akad neokonzervatív tengerentúli pártkezdemény, vitatott afgán politikai veterán, óvadék ellenében pár napja szabadlábra került kiszivárogtató-bajnok és több tucat chilei bányász.

Félmilliárd ember összekötéséért, a köztük lévő társadalmi kapcsolatok feltérképezéséért, egy új információcsere-rendszer megteremtéséért és életünk megváltoztatásáért nyerte el a címet Mark Elliot Zuckerberg. Ennél valamivel szofisztikáltabb értékelést kapott a második helyezett, Sarah Palin bukott alelnök-jelölt Tea Party-ja.

„Az a meglepő a TeaParty mozgalomban, hogy hány szakértőt lepett meg. Az Egyesült Államok mindig is az olyan népes csoportok otthona volt, amelyek azt gondolták, hogy a kormányzat túl nagy és túl sokat költ. Miért ne lázadnának fel ezek az embrek, amikor a hatalmas szövetségi deficit látszólag egyik napról a másikra megháromszorozódott?” – kérdezik a szerkesztők. A negyedik hely Julian Assange Wikileaks-alapítóé. Őt a több hetes küzdelem utánkiszabadított chilei bányászok követik.

Kulcsterületeken erősít új szakértővel az EY

2018. április 20.

Partnerként csatlakozott az EY üzleti tanácsadással foglalkozó csapatához Demeter Ákos, aki korábban jelentős tapasztalatot szerzett mind a bank- mind a tanácsadói szektorban.