Sz.D. 2012. március 30.

Átadták a Ringier Mobile Influencer díjat

Az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója vehette át a Ringier Mobile Influencer 2011 díjat.

A közönségszavazás és a zsűri döntése alapján dr. Pintér Róbert, az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója vehette át a Ringier Mobile Influencer 2011 díjat.

A szakember a hazai mobil piacon végzett edukációs tevékenységért kapta meg az elismerést. A szakmai zsűri egyhangúlag választotta meg őt több mint 40 jelölt közül.

Pintér Róbert szociológus-politológus, a szociológia doktora (PhD), korábban a BME Információs Társadalom- és Trendkutató Központ (ITTK) tudományos igazgatója, jelenleg az Ipsos online ügyfélkapcsolati igazgatója, emellett rendszeres szereplője az MR2-Petőfi Rádió Netidők című műsorának.

A Ringier Mobile Influencer díjat a RAM COLOSSEUM-ban megrendezett SmartMobil Konferencián adták át. A díj mobil ipari szakembereket, befolyásos hazai mobilpiaci szereplőket hivatott elismerni. A díjat Kardos Gábor, a Ringier digitális üzletág igazgatója adta át. Pintér nyereménye egy külföldi szakmai konferenciaút.

A Ringier Mobile Influencer 2011 szakmai zsűrije:

Dobó Mátyás, a Peer ügyvezető igazgatója

Horváth Balázs, szakújságíró, a Technet.hu főszerkesztője

Kovács Ildikó, Magyar Telekom kommunikációs igazgatója

Kardos Gábor, a Ringier Kiadó digitális üzletág igazgatója

Kutas István, a Telenor kommunikációs igazgatója

Suba János, a Vodafone kommunikációs igazgatója

Varga G. Gábor Ringier, a Népszabadság újságírója

A Ringier Mobile Influencer díj 2010-ben jött létre. A „Ringier Mobile Influencer” díjat a kiadó a jövőben is évente tervezi meghirdetni.