2012. szeptember 07.

Átalakult a CEMP Sales House vezetése

Szabó Zsolt értékesítési vezetőként, Abonyi Bernadett értékesítéstámogatási vezetőként, Ihász Ingrid pedig elemzési és tréning vezetőként folytatja.

Szabó Zsolt értékesítési vezetőként, Abonyi Bernadett értékesítéstámogatási vezetőként, Ihász Ingrid pedig elemzési és tréning vezetőként folytatja.

2012. szeptember 1-jével átalakult a CEMP Sales House vezetése. Az új struktúrában Szabó Zsolt értékesítési vezetőként, Abonyi Bernadett értékesítéstámogatási vezetőként, Ihász Ingrid pedig elemzési és tréning vezetőként folytatja. A CEMP SH-t továbbra is Ziegler Gábor értékesítési igazgató irányítja, az ad server csapatot pedig Ott Róbert vezeti.

Szabó Zsolt elsődleges feladata az ügynökségi és direkt értékesítő csapat operatív irányítása. Az értékesítés támogató egység élén a szülési szabadságáról visszatérő Abonyi Bernadett Ihász Ingridet váltja. Utóbbi szakember elemzési- és tréningvezetői pozíciója eddig nem létezett a cégnél. Ő online szakmai képzéssel, kutatási kérdésekkel és B2B kommunikációval foglalkozik a továbbiakban.

Szabó Zsolt

Szabó Zsolt 2005 óta dolgozik média területen. 2005-2006-ban sales managerként dolgozott az Est Médiánál, majd 2006-ban a Sanomához igazolt át, ahol key account managerként tevékenykedett. A CEMP-hez 2009-ben csatlakozott senior sales managerként, 2012 januárjától a direkt sales csapat operatív irányítását is ő látta el.

Abonyi Bernadett

Abonyi Bernadett 2007 januárja óta dolgozik az Index.hu Zrt.-nél, a CEMP SH sales support egységét 2008 áprilisától vezette. Korábban, 2001 és 2006 között az MTM-SBS alkalmazásában állt, ahol a Korridor.hu szerkesztője, a Big Brother internetes felületeinek főszerkesztője, később a TV2 internet csoportvezetője, majd a digitális média tartalom és gyártási csoportvezetője lett. Ezt megelőzően a Magyar Televíziónál és kisebb műsorgyártó cégeknél szerzett tapasztalatot.

Ihász Ingrid

Ihász Ingrid 2005 decemberében kezdte a Kirowskinál, majd 2006 szeptemberében a Mirai Interactive-hoz (később Arcus Media) igazolt át. Az Arcus Mediánál 2009 februárjától média csoportvezetőként dolgozott. 2010 februárja óta tevékenykedik a CEMP Sales House-nál, ahol a sales support egységet vezette. A rabbitblog.hu szakmai blog szerzője, és ő vezeti a CEMP SH hivatalos blogját is.

A Népszavához igazolt M. László Ferenc

2020. augusztus 18.

A Magyar Narancs online vezető szerkesztőjének, aki egy időben a Médiapiac főszerkesztője is volt, már meg is jelent írása a napilapban.