2010. szeptember 28.

Átszab a Viasat

Belülről állítottak új embert a két legnagyobb hazai MTG-csatorna, a Viasat3 és a TV6 értékesítésének élére. Búcsúzott a kerigazgató.

Belülről állítottak új embert a két legnagyobb hazai MTG-csatorna, a Viasat3 és a TV6 értékesítésének élére. Búcsúzott a kerigazgató.

Tegnaptól Seres-Grábler Eszter a VIASAT3 és a TV6 megbízott értékesítési igazgatója. Ő felelős minden értékesítési területért, kivéve a terjesztést, melyet Titz Gábor terjesztési vezető felügyel – közölte a cég magyarországi vállalata.

Seres-Grábler Eszter egy éve csatlakozott a VIASAT3 csapatához, értékesítési vezetőként. Előtte nyolc évig a Nestlé Hungária Kft.-nél látta el a média menedzseri, majd később közép-kelet európai stratégiai média-beszerzési feladatokat. Ezt megelőzően médiaügynökségeknél szerzett médiatervezői, illetve vásárlói tapasztalatokat.

Megyeri András kereskedelmi igazgató úgy döntött, hogy – nyolc év után - új kihívások elé néz, és közös megegyezéssel távozik a csatornától.

 

Címkék: mtg önéletrajz

Lemondott Tarjányi Péter

2018. március 15.

A Zoom.hu ügyvezetője lemondott tisztségéről, feltehetően egy bírósági ítélet miatt. Frissítve!

Szervezeti változások az AVON-nál

2018. március 12.

2018. február 1-től újabb két országgal bővült az AVON Pannónia régiója, Magyarország, Bosznia-Hercegovina, Szlovénia és Horvátország mellett Szerbia és Montenegró is csatlakozott a csoporthoz.