2011. július 01.

Átszervez a Telekom, távozik Liptay Gabriella

Júliustól összevonják a vállalati és a marketingkommunikációt, az új egység élére az eddigi PR-igazgató kerül.

Júliustól összevonják a vállalati és a marketingkommunikációt, az új egység élére az eddigi PR-igazgató kerül.

Mostanra erősítette meg hivatalosan a Magyar Telekom azt a június eleji értesülést, hogy távozik a cégtől Liptay Gabriella. A telekommunikációs cég ugyanis 2011. július 1-jével egységesíti vállalati és marketingkommunikációs tevékenységeit.

Ez azt jelenti, hogy egyetlen igazgatóság alá tartozik a T-Mobile, a T-Home és a Magyar Telekom kommunikációja; a márkakommunikáció, a vállalati és marketingtevékenységhez kapcsolódó PR, a reklám- és médiakommunikáció, a szponzorációk és események menedzsmentje, illetve a belső kommunikáció.

Az egységes kommunikációs szervezetet Kovács Ildikó irányítja a jövőben, aki idén februárban érkezett a Magyar Telekomhoz, mint PR-igazgató. Ő veszi át Liptay Gabriella feladatköreit is, aki más területen folytatja. A cég azt várja a konszolidációtól, hogy kommunikációja hatékonyabbá válik.

Jelentős változásokra kell készülniük a hazai cégeknek

2018. szeptember 20.

Számos, a hazai vállalkozásokat is érintő módosítást tartalmaz az eddigi gyakorlathoz képest az Európai Bizottság által elfogadott Adókikerülés Elleni Direktíva (ATAD) - olvasható a lapunknak elküldött közleményben.