2011. október 05.

Átszervezi kereskedelmi igazgatóságát a Sanoma

Ősztől Steff József kereskedelmi igazgató munkáját hat igazgató támogatja.

Ősztől Steff József kereskedelmi igazgató munkáját hat igazgató támogatja.

Ha értékesítési igazgatóval támogatja az átszervezés nyomán Steff József kereskedelmi igazgató munkáját a Sanoma Media. A szakemberek közül három házon belülről, három pedig kívülről érkezik.

Martis István, a Profession.hu értékesítési vezetője a jövőben digitális szolgáltatás értékesítési igazgatóként folytatja. Míg utódját nem találják meg, párhuzamosan látja el a régi és új feladatokat.

Ritter Tamás BTL értékesítési igazgatóként a teljes márkamagazin-, márkakiterjesztés- és rendezvény-szponzorációs üzletág fejlesztéséért, integrált kommunikációs megoldások fejlesztéséért és koordinálásáért felel.

May Józsefet megerősítette a Sanoma eddigi pozíciójában: a story4 és story5 csatornák értékesítéséért felelős csapat vezetőjeként tevékenykedik. A szakember hosszú évek óta a médiavállalatnál dolgozik, s ő építette fel a televízió-ágazat hirdetés-értékesítését.

Kívülről érkezik Márkus Krisztina, aki 2011. november 1-jétől ügynökségi és magazin értékesítési igazgató lesz. Korábban a Universal McCann médiavásárlási igazgatója volt.

Jákó Eszter értékesítési termékfejlesztés és támogatási igazgatóként kezdett a Sanománál szeptember elején. Korábban hét éven keresztül az E.ON Hungária marketingvezetője, előtte öt évig a UPC Magyarország stratégiai marketing igazgatója volt.

Berkes Bálint digitális hirdetésértékesítési igazgatói pozícióban tér vissza november elején a Sanomához, ahol korábban a kiemelt ügyfelekkel való kapcsolattartás volt a feladata a kereskedelmi igazgatóságon. 2009 és 2011 októbere között a Pannon Lapok Társasága országos értékesítési vezetőjeként dolgozott.

"A 2012-es üzleti évet komoly szakmai hátterű csapattal kezdjük meg. Meggyőződésem, hogy az új vezetők irányítása alatt a Sanoma Media Budapest kereskedelmi szervezete az eddiginél is hatékonyabban járul majd hozzá a vállalat pozíciójának további erősítéséhez, minden számunkra releváns piaci szegmensekben. A kereskedelmi terület megerősítése hűen tükrözi a Sanoma Media Budapest stratégiáját, amelyben kereskedelmi, szolgáltató és tartalom-előállító médiacégként definiálja önmagát" - mondta el Steff József kereskedelmi igazgató.

Címkék: sanoma steff józsef

Marketingvezetőt igazolt a Codecool

2 napja

Londonban élő szabadúszó marketingszakértő, Ferenczy Anna vette át a Codecool programozóiskola marketing csapatának irányítását 2020 márciusától.